De laatste loodjes van het festivalseizoen De laatste loodjes van het festivalseizoen

Polderpop, Appelpop en UITfestival sluiten drukke festivalzomer af!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

De laatste loodjes van het festivalseizoen

Polderpop, Appelpop en UITfestival sluiten drukke festivalzomer af!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Ook aan de zomer vol met festivals komt een einde. Het begon met Billy In Bottendaal en het eindigt zo’n beetje met Flipje uit Tiel tijdens Appelpop. Grijp dus nog het sluiten van het seizoen je kans om voor weinig tot niets je favoriete acts nog een keer op een festival in de buurt te bekijken.

Polderpop, Appelpop en UITfestival sluiten drukke festivalzomer af!

Ook aan de zomer vol met festivals komt een einde.  Het begon met Billy In Bottendaal en het eindigt zo’n beetje met Flipje uit Tiel tijdens Appelpop. Grijp je kans om voor weinig tot niets je favoriete acts nog een keer op een festival in de buurt te bekijken.

Zondag 6 september kan je terecht in Leuth (bij Nijmegen), om veel lokaal talent te aanschouwen op Polderpop. Vanaf half twee kun je daar Black Bottle Riot, The Vlegels , Bert Hoogma, The James, The Mekanik, Daybroke, Cole Park en Bazzookas aanschouwen Achter het Morgenbad aan de Botsestraat in Leuth.

Appelpop vindt vrijdag 11 en zaterdag 12 september plaats in Tiel. Naast vele nationale en internationale acts zijn ook hier weer een aantal lokale helden te zien zoals, Cool Ice Crush Killers, Barbarella, NewSoundSistim, Unlocked Memories, The Righteous And The Bad en Marike Jager.

Het festivalseizoen eindigt met de opening van het nieuwe culturele seizoen tijdens het UITfestival op het Valkhofpark in Nijmegen. Zaterdagavond 12 september kan je voor een fijn feestje hier terecht met onder andere C-mon & Kypsky, Stuurbaard Bakkebaard, Bandito en  Yesterday’s Men. Ook is er die avond Battlejuice, de Nijmeegse hiphop avond, met deze keer Derde Verdieping, HighTower en Dj Cizzors.

Het mooie van deze drie festivals is dat je ze gratis en voor niets kunt bezoeken!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland