5Y3V12/A-N presenteert: popquiz! 5Y3V12/A-N presenteert: popquiz!

Kom vrijdag een gitaar winnen in de NDRGRND

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

5Y3V12/A-N presenteert: popquiz!

Kom vrijdag een gitaar winnen in de NDRGRND

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bestaat vijf jaar en viert de hele maand september feest. Na drie weken met optredens is het tijd voor een popquiz in de NDRGRND! Er zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder een elektrische gitaar, dus lees snel verder!

Kom vrijdag een gitaar winnen in de NDRGRND

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen got 5 on it. Ter ere van dit jubileum organiseert de redactie op 25 september een gevarieerde en verrassende popquiz in de NDRGRND.

‘’Het idee om een popquiz te maken, lag al langer op de planken, maar het vijfjarig bestaan is natuurlijk dé perfecte gelegenheid! We testen niet alleen de muziekkennis van de laatste 5 jaren, maar ook daarvoor. Daarbij gaat het van disco tot metal en is er ook nog een ronde met livemuziek van een lokale act”, vertelt een van de organisatoren.

Met dank aan muziekhandel Schreeven en platenzaak de Waaghals kunnen de deelnemers kans maken op prachtige prijzen. ‘’Voor de winnaars zijn er onder andere een elektrische gitaar en een ukelele, maar ook aan de verliezers wordt gedacht...’’

De popquiz begint om 21:00 uur en inschrijven kan vanaf 20:30 uur aan de bar. Inschrijfkosten zijn 3,12 per team en er mogen maximaal vier mensen in één team. Er kunnen maximaal 25 teams meedoen, dus wees op tijd!

Na afloop kan er nog lang nagediscussieerd, geproost en gedanst worden met de platen van dj Psy(((o))) en Kabaal of Sjans!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland