Wegwijs op de Affaire: Henk Visser van Kroese Wegwijs op de Affaire: Henk Visser van Kroese

Cd- en dvdwinkel Kroese tipt St. Vincent, Portugal. The Man en de Affaire-dinsdag

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Wegwijs op de Affaire: Henk Visser van Kroese

Cd- en dvdwinkel Kroese tipt St. Vincent, Portugal. The Man en de Affaire-dinsdag

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 18 juli barst de Affaire weer los in Nijmegen, met dit jaar een heel erg mooi en uitgebreid programma. Om je wegwijs te maken hebben we mensen uit de muziekscene in de regio gevraagd waar je zeker moet gaan kijken. Vandaag is het de beurt aan Henk Visser van cd- en dvdwinkel Kroese.

Cd- en dvdwinkel Kroese tipt St. Vincent, Portugal. The Man en de Affaire-dinsdag

Tijdens de Affaire ontkom je er niet aan om keuzes te maken uit het uitgebreide programma. Om een beeld te krijgen van wat er her en der speelt op de Affaire, vraagt 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen de komende weken aan bekende en minder bekende mensen uit de muziekscene wat ze zeker willen zien. Waar wil Henk Visser van platenzaak Kroese zeker gaan kijken?

“Op zaterdag opent de Affaire als een speer: Still Flyin'  begint om 19:45 uur in de Saddlespan, daarna kun je doorgaan naar The Kevin Costners om 21:30 uur op Club Voerweg en als je dan nog lucht over hebt wordt het lastig kiezen: Deerhoof of Roosbeef. Ik ga voor Roosbeef.”

“Zondag is het te hopen dat de alcohol van zaterdagavond en nacht goed gevallen is want de Affaire begint al vroeg: om 14:00 uur DeWolff in de Saddlespan, gevolgd door Blood Red Shoes. Om 18:30 uur uiteraard nog even naar het Arnhemse Autorace in de Barbarossa Ruïne.”

“Maandag zou ik zeker naar St. Vincent om 19:30 uur op de Saddlespan gaan kijken. Die hebben net Actor, een erg leuke cd, uitgebracht."

"Dinsdag is het wat mij betreft een Club Voerweg-avondje met Barbarella, Howlin' Rain en Drive Like Maria. Erg sterke avond.”

“Woensdag vind ik niet de sterkste avond, maar Portugal. The Man om 20:00 uur op Saddlespan is de reden dat ik die avond toch zeker even de stad in loop.”

"Donderdagavond zou ik om 21:45 uur  bij de Saddlespan aanschuiven. The Strange Boys zullen het op het podium denk ik erg leuk doen en daarna komt Black Joe Lewis.”

“Op vrijdag ligt de piek al vroeg in de middag. Johan om 14:30 uur op het podium van de Saddlespan, gevolgd door het erg intrigerende Wintersleep. Daartussenin kun je ook nog even naar de Barbarossa Ruïne rennnen om Go Back To The Zoo te bekijken. Daarna is er overal nog van alles te doen, maar zie ik geen namen meer die je niet zou mogen missen. Tijd om onder het genot van een biertje met vrienden bij te kletsen!”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland