IN MEMORIAM: Wilco Altena

Voormalig voorzitter Kultuurhuis Bosch overleden

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Enkele dagen geleden bereikte ons het trieste bericht dat Wilco Altena is overleden. Wilco was als bestuursvoorzitter en programmeur zeer betrokken bij onder meer Kultuurhuis Bosch in Arnhem, dat hij tot op het laatste moment voor sluiting wilde behoeden. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen neemt afscheid van een gedreven mens en cultuurliefhebber.

Voormalig voorzitter Kultuurhuis Bosch overleden

Enkele dagen geleden bereikte ons het trieste bericht dat Wilco Altena is overleden. Wilco was als bestuursvoorzitter en programmeur zeer betrokken bij onder meer Kultuurhuis Bosch in Arnhem, tot vorig jaar de vaste en gastvrije Arnhemse vergaderstek van de redactie van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

Hij stond bekend als een zeer integer, oprecht en sociaal persoon die stond voor wat hij deed en die een positieve bijdrage leverde aan alles waar hij zich voor inzette. Zo ook voor het behoud van Kultuurhuis Bosch, dat hij tot op het laatste moment heeft getracht te behoeden voor sluiting. Onder grote belangstelling is Wilco afgelopen week begraven.

De redactie van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen wenst zijn familie, vrienden en medewerkers van Kultuurhuis Bosch veel sterkte met het verlies.