Uitzending LIVE 3VOOR12 vanuit Luxor te bekijken op 3VOOR12TV Uitzending LIVE 3VOOR12 vanuit Luxor te bekijken op 3VOOR12TV

Met live-opnamen Okieson, With Ice, Agua de Annique, De Staat en meer!

, Foto's: Dennis Stempher & Paul van Dijk,

Uitzending LIVE 3VOOR12 vanuit Luxor te bekijken op 3VOOR12TV

Met live-opnamen Okieson, With Ice, Agua de Annique, De Staat en meer!

Foto's: Dennis Stempher & Paul van Dijk, ,

Het tienjarig bestaan van 3VOOR12 werd vorige week gevierd in Luxor Live, waar Okieson, With Ice, Agua de Annique en De Staat optraden en gefilmd werden door onze videocrew. Op 15 mei werd in de drie uren voor twaalf voor het eerst live uitgezonden vanuit het Luxor gebouw. De gehele uitzending (mét aanvullende sessies, clips en interviews) wordt op maandag 26 mei om 16:00uur herhaald op 3VOOR12TV/Central. Bekijk nu alvast de foto's van deze avond!

Met live-opnamen Okieson, With Ice, Agua de Annique, De Staat en meer!

Het tienjarig bestaan van 3VOOR12 werd vorige week onder andere gevierd in Luxor Live, waar Okieson, With Ice, Agua de Annique en De Staat optraden en gefilmd werden door onze videocrew. Op 15 mei werd in de drie uren voor twaalf voor het eerst live uitgezonden vanuit het Luxor gebouw. De gehele uitzending (mét aanvullende sessies, clips en interviews) wordt op maandag 26 mei om 16:00uur herhaald op 3VOOR12TV/Central. Later kun je ook een stream van de uitzending downloaden. Bekijk nu alvast de foto's van deze avond!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland