Nieuw album van The May Bees verschijnt in Amerika en de Benelux Nieuw album van The May Bees verschijnt in Amerika en de Benelux

Doe mee aan de prijsvraag en win het nieuwe album!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Nieuw album van The May Bees verschijnt in Amerika en de Benelux

Doe mee aan de prijsvraag en win het nieuwe album!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Het gaat goed met indie rockers The May Bees. Hun nieuwe album wordt niet alleen in de Benelux, maar ook in de Verenigde Staten uitgebracht. Reden voor een feestje en een kadootje. Doe mee aan de prijsvraag en win het nieuwe album!

Doe mee aan de prijsvraag en win het nieuwe album!

Het nieuwe album van The May Bees heet 'Drop Little Boy' en is het eerste full length album van The May Bees na de twee mini-albums 'Fake Around' (2005) en 'Blame it on the other ones' (2006). De nieuwe plaat verschijnt in Amerika op het Amerikaanse label Wampus. De release is gepland op 19 oktober. Drie dagen later wordt de plaat door het Rotterdams/Nijmeegse Dying Giraffe Recordings uitgebracht in de Benelux. De releaseparty zal op 1 november in Cul de Sac in Tilburg zijn. Ter promotie van het album zullen nog een aantal zalen worden aangedaan, waaronder Kultuurhuis Bosch op 15 februari. Wil jij tijdens de optredens alle nummers van 'Drop Little Boy' uit volle borst kunnen meezingen? Dat kan, want wij mogen een exemplaar van het nieuwe album weggeven! Om deze gloednieuwe plaat in je bezit te krijgen, moet je het juiste antwoord geven op de volgende vraag: - Uit welk nummer van welke band is de bandnaam The May Bees afkomstig en over welke vliegende beestjes wordt nog meer gezongen in dat nummer? Stuur je antwoord vóór 23 oktober 23:23 naar de kernredactie in Nijmegen en win!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland