Vrijdag 7 december de laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit jaar Vrijdag 7 december de laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit jaar

Met Plastic Halo, Marten de Paepe en Gram!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Vrijdag 7 december de laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit jaar

Met Plastic Halo, Marten de Paepe en Gram!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

We hadden er al vier dit jaar, maar we gooien er op de valreep nog een tegenaan: Vrijdag 7 december is Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen weer terug! Deze keer met optredens van Marten de Paepe, Plastic Halo en Gram, en aansluitend feest met dj's Johnny Smoke, Mundi en Slowpoke!

Met Plastic Halo, Marten de Paepe en Gram!

The Kevin Costners, Piepschuim, The May Bees, Breaktrack, Hasselhoff, Mr. Blye Sky, Mark & the Spies, Phantom Puercos, Captain Hell & the Sweet Monicas en the Bunny Bonanzas... Zij speelden dit jaar al op een Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. En we gooien er nog een vijfde en laatste clubavond tegenaan, en wel op vrijdag 7 december in Merleyn! Deze keer beginnen we met een van onze eigen scribenten. Singer-songwriter Marten de Paepe stond onlangs nog op de luisterpaal en is de ideale openingsact voor deze avond. Hoe koud het buiten ook zal zijn, zijn Americana zal je verwarmen gelijk een heerlijke kop dampend koffiearoma. Plastic Halo stond twee jaar geleden al in de finale van Kaf en Koren en is nu ook al verkozen tot Local Hero bij LiveXS. De hoogste tijd om deze exentrieke Britpoppers nog eens te verwelkomen in Merleyn. En dan hebben we ook nog Gram, oftewel Marg van Eenbergen, die we kennen van Seedling en About. In Gram laat ze haar liefde voor Franse chansons, Britse gitaarrock en stevige dansbeats horen: een ménage à trois om van te smullen! Op het ZXZW festival bewees ze dat ze ook in haar eentje kan overtuigen, maar vanavond doet ze het met haar kakelverse band. En dan rest ons nog een hele nacht om te dansen met dj's Mundi, Slowpoke en Johnny Smoke. Zorg dus dat je er bij bent! Vrijdag 7 december CLUB 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen @ Merleyn, Nijmegen Live: Marten de Paepe, Plastic Halo & Gram Dj's: Mundi, Slowpoke, Johnny Smoke Entree: 5,- / 3,50 voor studenten / 2,50 na 00.30/ gratis voor vrijwilligers (mits aangemeld via mail)
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland