De Affaire – No Means No en C-Mon & Kypski beste acts van De Affaire 2007 De Affaire – No Means No en C-Mon & Kypski beste acts van De Affaire 2007

The Kevin Costners beste lokale act

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

De Affaire – No Means No en C-Mon & Kypski beste acts van De Affaire 2007

The Kevin Costners beste lokale act

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Nu De Affaire voorbij is, is het tijd om de balans op te maken. Uit de lijstjes van de medewerkers van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen blijkt een grote verscheidenheid aan favorieten, maar er is één duidelijke winnaar: de algehele sfeer op De Affaire. Die proberen we de komende week nog even vast te houden met sfeerverslagen en akoustische sessies, vandaag alvast onze top vijf.

The Kevin Costners beste lokale act

De Affaire is weer voorbij, maar bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen valt er gelukkig nog genoeg na te genieten. Verwacht in de loop van komende week nog sfeerverslagen en akoustische sessies, vandaag alvast onze top vijf. Op een gedeelde eerste plaats staan C-mon & Kypski en No Means No. De week begon voor velen pas écht goed met No Means No, C-Mon & Kypski was daarnaast de ideale afsluiter. De verassing van De Affaire lijkt toch wel The Drones te zijn. Bijna niemand verwachtte er echt veel van, maar uiteindelijk kreeg de band toch een hoop stemmen van mensen die er per toeval aanwaaiden. Lokaal gezien steken the Kevin Costners er bovenuit, op de voet gevolgd door Sennen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland