Club SoHo brengt eclectische kruisbestuivingen tussen dj's en liveacts Club SoHo brengt eclectische kruisbestuivingen tussen dj's en liveacts

Nieuwe clubavond doet oude muziek herleven met dance van nu

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Club SoHo brengt eclectische kruisbestuivingen tussen dj's en liveacts

Nieuwe clubavond doet oude muziek herleven met dance van nu

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

In het Arnhemse Max Brothers vindt morgen de geboorte plaats van Club SoHo; een clubavond vernoemd naar de South of Houston wijk in New York. Een kruisbestuiving tussen live-acts en dj's moet de creatieve hoogtijdagen van deze artistieke wijk doen herleven. Hiertoe worden stijlen als funk, soul en jazz gecombineerd met broken beats, rare grooves en dance.

Nieuwe clubavond doet oude muziek herleven met dance van nu

In samenwerking met Ad-Id presenteert Max Brothers een nieuwe clubavond in Arnhem: Club Soho! Club SoHo is geïnspireerd op de wijk South of Houston in New York. Begin jaren '70 vestigden vele kunstenaars en muzikanten zich in deze wijk en werd SoHo een broedplaats voor vele muziekstromingen. Club SoHo borduurt hier op voort en combineert deze muziekstromingen met dance van nu. Dj's spelen in op livemuzikanten en nemen als het ware de taak van de drummer over. Dit levert een vernieuwende mix op van oude funk en soul, nu jazz, latin, hiphop en dance. Aanstaande vrijdag (17 november) vindt de eerste avond plaats in Max Brothers. Local dj Laurens treedt op met Daniël op viool en zang. Daniël speelt o.a. in Suitcase en maakt solo muziek in de stijl van Jamiroquai. Flabberguest & the Gluesniffing Crewtet is een vijfmansformatie die speciaal voor deze gelegenheid is opgericht. Zij spelen een vier uur durende set samen met dj Popta. Je vindt Max Brothers aan het Roermondsplein 31 in Arnhem. Kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop, aan de deur ben je EURO 8,- kwijt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland