#DOA15: Threshold In Beeld #DOA15: Threshold In Beeld

Frontman wint sympathie van publiek

, Tekst: Joyce de Bree | Foto's: Bouke Stienstra

#DOA15: Threshold In Beeld

Frontman wint sympathie van publiek

Tekst: Joyce de Bree | Foto's: Bouke Stienstra ,

Als men naar melodieuze metalrock wilt luisteren op Dokk'em Open Air, dan is de Britse band Threshold een aanrader. Deze band is in 1989 opgericht en de mannen hebben inmiddels 10 albums uitgebracht. Het laatste album 'For The Journey' kwam uit in 2014, met nummers als 'Watchtower On The Moon', 'Turned To The Dust' en 'Lost In Your Memory'.

Threshold, Dokk’em Open Air, Rockhand Stage, 19 juni 2015
Zodra Threshold opkomt is het al een waar feest, dit laat zanger Damian Wilson ook zien. De zes mannen, met name de frontman, is ontzettend energiek en zwepen het aanwezige publiek behoorlijk op. Ondertussen maakt hij graag een praatje met het publiek en vertelt dat hij vroeger dik was. “So if anyone see me eat, you have to say judgemental words like you’re fat!”, grapt de zanger. 
 
Bij het melodieuze nummer Watchtower On The Moon wordt er tweestemmig gezongen, wat erg prettig is om naar te luisteren. In het midden van het optreden, stelt zanger Damian netjes de andere bandleden voor en deze blijken net zo vriendelijk. Op een gegeven moment vraagt de frontman of het publiek zich in twee helften wil scheiden en iedereen gehoorzaamt. Vrolijk loopt hij tussen het publiek door en zingt gewoon verder. Later loopt de zanger nog een keer het publiek in en verrast de mensen met een knuffel en een hand. 

Deze band is een waar feest om naar te kijken door de energie die over het veld vloeit. Met de melodieuze en catchy refreinen, blijft de muziek nog lang in het hoofd hangen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland