Winnen met Freeze on Friday Winnen met Freeze on Friday

cd's te winnen van Tommy Ebben en Kim Janssen

Winnen met Freeze on Friday

cd's te winnen van Tommy Ebben en Kim Janssen

Komende vrijdag is het Freeze on Friday. Dat betekent leuke bandjes gratis te zien op verschillende plekken in de stad. Wie de leukste route loopt kan bij 3VOOR12 een cd winnen!

cd's te winnen van Tommy Ebben en Kim Janssen

En de cd's die we weg te geven hebben zijn niet de minste. Het zijn de debuutalbums van de singer/songwriters Tommy Ebben 'Old Masters Painted These Moments' en Kim Janssen 'The Thruth Is I'm Always Responsible'.

Kim Janssen presenteert zijn album een dag later in de Groninger Noorderkerk, dus zijn optreden in Cafe Zelle morgen is best bijzonder. Tommy Ebben spelt vlak na hem bij de buren in cafe markies. liefhebbers van Singer/songwriters komen er trouwens toch al goed af met ook optredens van Noorderlieden en Bwire in de Ierse pub.

3VOOR12 Friesland komt natuurlijk overal. Van het hardere werk in Mukkes, de dance in de Gloppe tot het meer jazzy en funky gebeuren in Silbermann. En natuurlijk bij de dance in Doozo.

Onze verslagen lees je snel terug op deze site. maar wij willen weten welke route jij hebt gelopen. Mail het ons op 3voor12friesland@gmail.com en onder de leukste, gekste, origineelste routes worden de cd's verloot.

Tot morgen bij Freeze on Friday!

 

 

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland