Spotrockers in de Melkweg

Fotoverslag: Finale Dutch Delight met o.a. Spotrockers

Tekst: Michiel de Koning Foto's: Oscar Anjewierden ,

Afgelopen zondag was het weer eens tijd voor een ouderwets schooluitje georganiseerd door Hippop/funkband Spotrockers. Voor een minimaal bedrag kon je met de tourbus mee naar de Melkweg om daar de Finale bij te wonen van Stacey Rookhuizens Dutch Delight. Veertig blije fans maakten hier dankbaar gebruik van. De sfeer in de Melkweg was goed, wat te danken was aan het enthousiaste publiek uit Noord-Nederland. Een zondag en een lange reis hield niets of niemand tegen.

Fotoverslag: Finale Dutch Delight met o.a. Spotrockers

Zondag was het weer eens tijd voor een ouderwets schooluitje georganiseerd door Hippop/funkband Spotrockers.  Voor een minimaal bedrag kon je met de tourbus mee naar de Melkweg om daar de Finale bij te wonen van Stacey Rookhuizen’s Dutch Delight.  Veertig blije fans maakten hier dankbaar gebruik van. De sfeer in de Melkweg was goed, wat te wijten was aan het enthousiaste publiek uit Noord-Nederland. Een zondag en een lange reis hield niets of niemand tegen.

Om 8 uur begon de strijd om de welbegeerde publishingdeal bij EMI. De volgende bands speelden allemaal een setje van vier nummers: Annika, Signal to Shore, Arthur Adam, Spotrockers, Uncle Frankle en Pollution.