Sluit je aan bij onze redactie!

Schrijf, fotografeer, film en doe nog veel meer voor 3voor12 Flevoland.

Kilian Kayser ,

Heb jij een liefde voor de Flevolandse muziekscene? Is de pen in je hand van goud? Zijn je muzikale foto's nog mooier dan de werkelijkheid? Heb je altijd al eens een toffe sessie willen filmen en opnemen? Sta jij te popelen om de tofste avonden onder de vlag van 3voor12 Flevoland te organiseren? Ja? Mooi. Dan ben jij diegene die wij zoeken voor de redactie van 3voor12 Flevoland.

Wat is 3voor12 Flevoland?

3voor12 Flevoland is de lokale afdeling van VPRO's 3voor12, hét alternatieve muziekplatform van Nederland. In Flevoland zorgt een enthousiaste vrijwillige redactie ervoor dat de lokale muziek de aandacht krijgt die het verdient. Wij brengen verslag uit van de grote festivals als Lowlands en Wildeburg en de kleinere maar net zo belangrijke evenementen als Flavourland en Lelystart.

Wat kan ik aan de redactie toevoegen?

Van alles! Wij zijn op zoek naar schrijvers, fotografen, filmers, radiomakers, organisatoren, alles. Binnen de redactie is er ruimte voor elk idee, zolang de Flevolandse muziekscene het uitgangspunt is. Ervaring is geen must, motivatie wel. Het is wel belangrijk dat je in Flevoland woont of dat je regelmatig in Flevoland bent. Lid zijn van de redactie is op vrijwillige basis, waarbij wordt verwacht dat je maandelijks iets kan bijdragen en maandelijks de vergadering van de redactie kunt bijwonen.

Waarom zou ik mij aanmelden?

Naast de gezelligheid, een goed netwerk van nieuwe mensen, toffe festivals, gratis shows, eindeloze mogelijkheden en een groot publiek voor jouw ideeën over de muziek in Flevoland staat werken voor 3voor12 Flevoland ook nog eens verdomd goed op je cv. Daarnaast worden er vanuit 3voor12 landelijk ook workshops en samenwerkingen aangeboden om ambities in de (muzikale) mediawereld een boost te geven. Zo leer je bij ons de fijne kneepjes van het schrijven, filmen, interviewen, fotograferen en alles wat daartussen zit.

Hoe meld ik mij aan?

Klinkt dit als een goede kans voor jou? Mail dan je cv en, most of all, je motivatie naar 3voor12FL@gmail.com. Mocht je vragen hebben? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of bel 06-13023764.

Tot snel op de vergadering!