3voor12 Flevoland tipt: Popronde Almere '17

Wat je zeker niet mag missen tijdens Popronde Almere

Kilian Kayser ,

Zaterdag 30 september zal de Popronde weer neerstrijken in ons eigen Almere. Bijna 40 acts zullen, verspreid over 15 verschillende locaties, te zien zijn. Dat is nogal wat. Het is dan ook onmogelijk om alle hoogtepunten die gaan komen mee te maken. Om je toch een beetje sturing te geven in deze overvloedige situatie, geven wij tips.

Benjamin Fro - 16:15 Den Enghel
Onder Bejamin Fro combineert Adam Bais zijn liefde voor het bestuderen van filosofie en zijn geschiedenis in de hip-hop. Benjamin Fro is een van de weinige acts in Nederland die je net zo hard laat dansen als denken. Er is dan ook geen betere manier om de Almeerse Popronde te beginnen dan met Benjamin Fro in Den Enghel.

 

EUT - 19:30 KAF
Het is niet zonder reden dat EUT de meest geboekte band van de Popronde is. De Amsterdamse band is namelijk de perfecte combinatie tussen puntige popliedjes en de strakste live-show die je ooit zal zien. EUT gaat ver komen, heel ver. Hét optreden waarvan je tegen je vrienden later gaat zeggen dat je erbij was.

 

Black Acid - 23:45 KAF
Dan iets heel anders. Hou je van lompe beats en harde raps die geen moment aggresief worden, maar wel een nogal duistere spanning geven? Ga dan naar Black Acid. Eigen Schuld is toch wel de hardste track van dit jaar en het KAF gebouw is nodig toe aan een verbouwing.

 

 

Mexican Surf - 00:30 Endzijn
Het is altijd weer bijzonder om het domein van de Almeerse studentenvereniging binnen te komen. Zeker als er een band als Mexican Surf gaat spelen. Het Nederlandse antwoord op FIDLAR maakt de perfecte punkliedjes om al crowdsurfend dé borrelplek van Almere op te ontdekken.

 

 

The Hazzah - 2:30 De Meester
Wat je ook doet, zorg dat je op de Popronde afterparty in De Meester bent. Niet alleen Fata Boom, maar ook zeker The Hazzah zullen ervoor zorgen dat Popronde Almere '17 er een zal zijn om voor altijd te onthouden. Met de surf-garageliedjes van The Hazzah kun je, badend in het zweet klanken die het meest in de buurt van The Growlers liggen, nog één keer alle toffe dingen van de dag proberen te verwerken. Succes.

Máár, dit is lang niet alles. Ook acts als The Avonden, Okke Punt, Yasmine, Mantra, Laura Palmer, KIMONOMANDEM en nog veel meer zijn eigenlijk niet te missen. Trek dus je meest comfortabele schoenen aan en probeer komende zaterdag zoveel mogelijk te zien. Het complete programma is hier te vinden.