Top/tip: de 5 tracks van Mitchel Pelgrim

Youp van 't Swag kiest o.a. Slipknot, Korn en Black Eyed Peas

Mitchel Pelgrim ,

Niemand minder dan Mitchel Pelgrim staat vandaag achter de draaitafels van 3voor12 Flevoland Café. Onze Lowlandsheld draait hier de favoriete tracks die zijn carrière als dubstep-dj (Mits), metal-dj (Frontstreet) én rapper/aanstormend presentatietalent (Youp van 't Swag) gevormd hebben. Als voorproefje voor vanavond kiest hij alvast vijf hits die hij sowieso gaat draaien. 'Soms word ik badend in het zweet wakker omdat ik besef dat ik Slipknot nog niet live heb gezien.'

Het nummer waarmee het allemaal begonnen is is Korns' Y'all Want A Single. Mijn goede vriend Richie Pattynama liet me dit in groep 5 van de basisschool horen. Ik was meteen fan. 

Natuurlijk mogen we ook nooit Pump It van de Black Eyed Peas vergeten. Wat een legendarische tune en een legendarische videoclip. 

Ook moeten we Gwen Stefani met Hollaback Girl voegen in deze lijst. Je mag me niet bellen als je deze track niet herkent vanaf seconde 1. Gwen Stefani mag me tevens wel altijd bellen. 

Laten we terug gaan naar de metal en een momentje stilte nemen voor Slipknots' Spit It Out. Soms word ik badend in het zweet wakker omdat ik besef dat ik Slipknot nog niet live heb gezien. 

En als klap op de vuurpijl zet ik mijn eigen band Frontstreet ook in deze lijst. Ik ben fan van mijn eigen band. Spoiler alert: in 2017 komen we met een album!