Vijf redenen waarom je Extince niet mag missen Vijf redenen waarom je Extince niet mag missen

Grondlegger van de nederhop staat zaterdag in De Meester

, Tekst: Clemens Riepma

Vijf redenen waarom je Extince niet mag missen

Grondlegger van de nederhop staat zaterdag in De Meester

Tekst: Clemens Riepma ,

Zaterdag 19 september staat de veteraan Extince in De Meester. Dat je als hiphopliefhebber hierbij moet zijn staat buiten kijf. Ben je nog aan het twijfelen? Laat Spotify je gids zijn en kom vast in de stemming met plaatjes die Peter Kops door de jaren heen heeft gemaakt. Niet genoeg? Lees dan de onderstaande geboden waarom je het optreden van Extince in Almere niet mag missen.


Het komt niet heel vaak voor dat Extince in Almere is... 

Laat staan dat ie er een optreden geeft. Als de mogelijkheid bestaat dat Extince, de legende, tracks als ‘Spraakwater’, ‘Kaal of Kammen’ en ‘Viervoeters’ live kan uitvoeren dan hoor je daar natuurlijk bij te zijn. Het feit dat Extince deze drie nummers gemaakt heeft, is al reden genoeg om je zaterdag naar De Meester te gaan bewegen. 
 
Eerder dit jaar verscheen Extince’s album ‘X’
En daarmee bewees hij dat hij het nog steeds heeft. Nieuwe onderwerpen worden benaderd met de kenmerkende stijl van Extince en de beats van producer Presto lenen zich uitstekend voor een live setting. Denk alleen al aan ‘Snake Buster’ die door de speakers galmt.
 

Extince is inmiddels 48 jaar (1)

Zijn carrière loopt al vanaf 1986. In die looptijd van 29 jaar zit er voor ieder wat wils wel wat tussen. Ben je inmiddels bijna 30 of de 30 gepasseerd dan kan je los gaan op zijn Engelse-oeuvre. Ben je wat jonger dan sta je vast te springen op ‘Repper-De-Klep’ en ‘Grootheidsdwaan’. 
 
Extince is inmiddels 48 jaar (2)
De kans dat er nog een album en een bijhorende tour aankomt wordt steeds kleiner. Sla jezelf niet later voor je kop en wees dus bij in De Meester. 
 
Je krijgt waar voor je geld
Voor die zeven euro die een kaartje kost in de voorverkoop krijg je naast Extince ook nog stadsrapper Sallie E en Contrast & friends live te zien. Tel daarbij op dat het geluid in De Meester altijd goed klinkt en de drankjes koud worden geserveerd en je gaat een geweldige avond tegemoet. Toch?

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland