Deelnemers Flavourland 2015 bekend Deelnemers Flavourland 2015 bekend

Wie gaan Assorted Travellers van de troon stoten?

, Kilian Kayser

Deelnemers Flavourland 2015 bekend

Wie gaan Assorted Travellers van de troon stoten?

Kilian Kayser ,

Dit jaar zullen op 6, 13 en 14 November de voorrondes van Flavourland plaatsvinden. In respectievelijk de Underground in Lelystad, de Meester in Almere en de Klos in Emmeloord zullen in totaal 22 acts proberen door te stromen naar de finale, om daar bekroond te worden tot beste act van Flevoland. De finale valt dit jaar op vrijdag 11 december in de Undergound.

De opzet van Flavourland is dit jaar iets anders dan normaal. Pas aan het einde van de laatste voorronde wordt namelijk bekend gemaakt welke acts de meeste publieksstemmen hebben gekregen, in plaats van per avond. Wel gaat er elke avond één vakjury winnaar door naar de finale. Ook de winnaar van de Almeerse bandcontest Vers is automatisch zeker van een finaleplaats, zoals altijd. Wat ook nieuw is, is de kans op een extra finale plek. In de BG-22-24 in Almere vindt een heftige Wildcard Battle plaats, waarbij twee Flavourland wildcard winnaars het opnemen tegen twee wildcard winnaars van Vers. Zowel de jury- als de publieksprijswinnaar van deze wildcard avond gaan door naar de finale van Flavourland én Vers.

Lees hieronder welke acts waar spelen.

De eerste voorronde op vrijdag 6 november in de Underground

Aanvang: 20.00 uur / zaal open 19.30 uur
Entree: € 5,-
 
De deelnemers:
Hard & Heady, Krillaz, Delayed, Hippie Caught Dancing, Unicorn Flakes, Local Chemistry, Besef en Sonic Bloom (allen uit Lelystad)
 

De tweede voorronde op vrijdag 13 november in de Meester

Aanvang: 20.00 uur/ zaal open 19.30 uur
Entree: € 5,-
 
De deelnemers:
Idek, Daily Monday, Nymphomax, Arsenic Motion, Full Session, Rebel River, Kelvin Mulder en The Reflexion (allen uit Almere)
 

De derde voorronde op 14 november in de Klos

Aanvang: 21.00 uur/ zaal open 20.30 uur
Entree: € 5,-

De deelnemers:
Smalltown Heroes (Emmeloord), Between May and April (Emmeloord/Urk), Sweet Whites (Urk), The Croakers (Dronten), Contrast en Greyhound Bastards (beide uit Almere)

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland