Gesloopt? Vijf redenen waarom je naar de Llowzone moet

Daphne bezoekt Lowlands' sauna en wil nooit meer weg

Daphne Borst ,

Na twee dagen feesten op Lowlands kan het gebeuren dat je lichaam niet meer helemaal meewerkt. Redacteur Daphne bezocht daarom de Llowzone, de enige plek op Lowlands waar het publiek helemaal tot rust komt.

Mocht je op je laatste Lowlands-dag nog tijd overhebben, dan moet je snel even naar de Llowzone. De Llowzone is namelijk het beste wat de Lowlandsganger kan overkomen, en daar heb ik precies vijf redenen voor.

1. De Llowzone geeft jou precies waar je als ontevreden publiek al zo lang naar verlangt: waar voor je geld. De line-up, het weer, de partytent: niks werkt mee. Maar in Llowzone is alles gratis en iedereen lief. Kopje thee, aai over je bol, we zijn weer helemaal gelukkig.

2. De sauna. Dacht je dat je ging kamperen, staat er ineens een kacheltje in een tent te dampen. Hartstikke fijn, zo ontspannen.

3. De hottub is fantastisch, en al helemaal als het buiten koud is. Ook fijn aan de hottub is dat alles gewoon mag en niks moet. Je moet helemaal niet met de stroom mee naar Stromae, je mag ook gewoon lekker luisteren naar Stromae vanuit de hottub, bijvoorbeeld.

4. Die gekke tai chi apparaten, die moeten je kunnen overtuigen. Ik probeerde net een uitleg te verzinnen, iets met trillen en wormpjesbewegingen, maar dat heeft helemaal geen zin. Ga maar gewoon lekker proberen.

5. Iedereen is bloot. Ja nou, eigenlijk is dat helemaal geen reden, maar als je er in de juiste staat heengaat, kan het best grappig zijn.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen overtuigen van de zin van Llowzone, ik ben er in elk geval vannavond weer.