Het is weer voorbij, die mooie zomer Het is weer voorbij, die mooie zomer

Maar met frisse moed gaan we het naseizoen in!

, Door Bart Rouw

Het is weer voorbij, die mooie zomer

Maar met frisse moed gaan we het naseizoen in!

Door Bart Rouw ,

Het weer wordt grauwer, de dagen worden korter en met alle regen is "sompig" de enige superlatief dat slaat op barbecueën. Helaas, de zomer is weer voorbij. Gelukkig betekend dat wel dat de podia weer opengaan en dat de bandjes weer terug zijn van vakantie!

Nu zal je denken dat het festivalseizoen ook afgelopen is. Misschien in de rest van het land, maar niet in Flevoland! September zit er nog vol mee, met die festivals. Nieuwsgierig? Kijk even in de agenda.

Hoewel de redactie aan het genieten was van een verdiende vakantie, heeft de tijd niet stil gestaan. Deze zomer kende hoogte- en dieptepunten. Zo ging Evant Garden officieel uit elkaar. Vorig jaar stond de band in de finale van de Grote Prijs, maar kennelijk is de koek op. Ook rockband Kelly´s Vacation heeft haar instrumenten aan de wilgen gehangen. Het diepste punt werd bereikt toen bekend werd dat New Blues drummer Chiel Brat omgekomen was bij een verkeersongeluk in België. De redactie condoleert Chiel´s familie, vrienden en alle betrokkenen. Veel sterkte gewenst in de komende tijd.

Gelukkig waren er ook hoogtepunten. Één daarvan was de nieuwe single van Frank BuersLet´s Get Together. Een ander puntje puur plezier zijn de geopende inschrijvingen voor Flavourland. Ook dit jaar wordt de strijd om de titel "Beste band van Flevoland" aangegaan. Een recenter pluspunt is de bekendmaking van de Popronde Almere line-up. Aankomende zes oktober gaat het hek weer van de dam en je kan nu al beginnen met plannen wat er allemaal gezien moet worden.

De zwembroeken zijn weer terug de kast in, de barbecues staan in het vet, de schoolboeken voor aankomend jaar staan op de plank en het eerste telefoontje van de baas is alweer binnen; de zomer zit erop. Maar met geheven hoofd ziet de redactie het naseizoen tegemoed. Lijkt jou dat ook wel wat, kijk dan even hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland