Doe mee met de Popronde Almere recensiewedstrijd Doe mee met de Popronde Almere recensiewedstrijd

Schrijver voor een dag

, Van de redactie

Doe mee met de Popronde Almere recensiewedstrijd

Schrijver voor een dag

Van de redactie ,

Aankomende zaterdag barst er een muzikale bom in het stadshart van Almere Stad: de tweede editie van de Almeerse Popronde. Bijna dertig bands op veertien locaties. In samenwerking met 3voor12/Flevoland organiseert de Popronde een recensiewedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Geïnteresseerd? Klik dan snel verder.

Schrijver voor een dag

De Popronde heeft al een aantal “firsts” op zijn naam staan in Almere: als enige is de eerste editie compleet verslagen door 3v12/F, de tweede editie heeft er voor gezorgd dat voor het eerst de gehele Poprondeselectie op het podium staat en de Do Gallery houdt voor het eerst een foto-expositie over het ontstaan van de Popronde.
Popronde Almere en 3v12/F voegen hier nog een “first” aan toe, namelijk een recensiewedstrijd.

Mee doen is simpel. De recensies worden geschreven aan de hand van een set richtlijnen en in een vast format, welke hier te vinden zijn, en hebben een 3v12 Hollandse Nieuwe act als onderwerp. Recensies over deze Hollandse Nieuwe acts worden beoordeeld:
Marijn (De jongens van Almere, 20.00)
A polaroid View (de Kunstlinie, 20.00)
Rachel Louise (Café het Boemeltje, 20.30)
IamAisha (Do Gallery, 21.30)
The Surs (de Kunstlinie, 21.30)
Capeman (Café Men At Work, 21.45)
Sideditch (de Kunstlinie, 23.00)
Audio Adam (Waterfront, 23.00)

De ingezonden recensies worden aan de hand van leeftijd gecategoriseerd en beoordeeld door een vakjury van lokale talenten: Renske Jonkman (auteur), Lisa de Jongh (LiveXS, Nu.nl en Paradiso), Vincent Schot (Almere Vandaag) en Yorgos Mayenburg (3v12/F, Almeerse schrijver). De acht beste inzendingen uit alle categorieën worden geplaatst op de site van 3voor12/Flevoland, waarvan de beste drie ook een Popronde mediapakket krijgen toegestuurd.
Alleen recensies die voor 17:00 uur naar poprondealmere@gmail.com worden gestuurd worden beoordeeld.

Wil jij recensent voor een dag zijn? Doe dan mee!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland