Popronde: Soul Sister Dance Revolution @ Popup-store Popronde: Soul Sister Dance Revolution @ Popup-store

"De muziek staat zo belachelijk hard!"

, Tekst: Nico Glas; Foto´s: Anne-Marieke Zaal

Popronde: Soul Sister Dance Revolution @ Popup-store

"De muziek staat zo belachelijk hard!"

Tekst: Nico Glas; Foto´s: Anne-Marieke Zaal ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 15:15 uur stond Soul Sister Dance Revolution in de Popup-store van Unibail-Rodamco

"De muziek staat zo belachelijk hard!"

Wie: Soul Sister Dance Revolution
Wat: Alternatieve rock
Waar: Unibail-Rodamco´s Popup-store, 15:15

De band: Het Haagse SSDR is in eigen stad geen onbekende. Zij zijn uitgeroepen tot “meest verassende act” van de Haagse Popweek in 2009 en toen waren ze nog maar net begonnen. Daarop volgde een groot aantal festivals en voorprogramma’s voor de heren. Met hun aanstekelijk dansbare rockgeluid (welk vergelijkbaar is met Kasabian) staat deze band garant voor een feestje.

Jeeh!
Als er iets is dat er over de Haagse jongens gezegd mag worden, is het wel dat ze ontzettend actief zijn. In het bijzonder de toetsenist, Camiel Meiresonne, die geen enkel moment stil weet te staan in de volle drie kwartier de zij spelen.

Meh
Normaliter zou dit geen klacht mogen zijn, maar om kwart over drie in de middag wel: de muziek staat zo belachelijk hard. Dit is niet echt uitnodigend voor de mensen die langs lopen en zorgt ervoor dat veel potentiële toeschouwers er snel weer vandoor gaan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland