Popronde: (Never Mind The) Stars @ De Meester

"Energiek, professioneel en kleurrijk"

Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Melissa Duijn ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 01:00 uur stond (Never Mind The) Stars in De Meester.

"Energiek, professioneel en kleurrijk"

Wie: (Never Mind The) Stars
Wat: Electropop
Waar: De Meester, 01:00

De band: NMTS doet duidelijk iets goed, gezien het feit dat ze al opgepikt zijn door 3VOOR12´s Hollandse Nieuwe en 3FM Serious Talent. Twee jaar geleden kwam de band tot stand, toen zanger Simon Little vond dat de toenmalige naam STRFCKR hem te veel in de weg ging zitten.

Jeeh!
De band is energiek, professioneel en kleurrijk. Frontman Simon Little staat vanaf de eerste noten te swingen op het podium, wat aandoenlijk a-ritmisch gebeurt. Hij heeft sowieso een streepje voor bij het publiek door zijn “Rocken is dodelijk”-shirt van lokale helden Supermannen. Dit zal wel geen toeval zijn, daar (Never Mind The) Stars en Elliot bij hetzelfde label zitten. De muziek heeft een Saturday Night Fever tintje met Prince-achtige vocalen, maar dan allemaal in een zeer modern electropop jasje.

Meh...
De frontman staat vanaf de eerste noot te swingen, maar de rest van de band blijft achter. Dit heft enigszins de energie van de zanger op en maakt het totaalplaatje wat tam. Zonde, want Little gaat als een trein.