Popronde: Marijn @ De Jongens Van Almere Popronde: Marijn @ De Jongens Van Almere

"Een intiem onderonsje met prachtige klanken"

, Tekst: Heleen Wever; Foto´s: Bartjan Nieuwerf

Popronde: Marijn @ De Jongens Van Almere

"Een intiem onderonsje met prachtige klanken"

Tekst: Heleen Wever; Foto´s: Bartjan Nieuwerf ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 20:00 uur stond Marijn in De Jongens Van Almere.

"Een intiem onderonsje met prachtige klanken"

Wie: Marijn
Wat: Zalig zuivere bij-weg-droom-liedjes
Waar: De Jongens Van Almere, 20.00 uur

De band: Marijn is een jonge singer-songwriter, die na een lang ziekbed de gitaar weer heeft opgepakt. Nu trekt hij met zijn prachtige, dromerige liedjes de wijde wereld in en heeft hij net een 4 nummers tellende cd uitgebracht.

Jeeh!
Marijn zingt prachtig zuiver en beschikt over het talent om kabbelende, doch nimmer saai wordende, liedjes te schrijven in de trant van Bon Iver. In zijn teksten hoor je de invloed op zijn leven van zijn ziekte en het volwassen worden. Marijn is daarnaast ook nog eens een zeer aantrekkelijke en aandoenlijke jongen.

Meh...
Met zoveel talent mag Marijn wel iets zelfverzekerder op het podium staan. Dat aandoenlijke is leuk en aardig, maar met een houding die meer zegt ‘hier sta ik’, zou hij wellicht de aandacht van het publiek nog beter vasthouden.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland