Popronde: IamAisha @ Do Gallery

"Talent heeft ze"

Tekst: Bart Rouw; Foto´s: Melissa Duijn ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 21:30 uur stond IamAisha in de Do Gallery.

"Talent heeft ze"

Wie: IamAisha
Wat: Hiphop, R&B en soul in de mix
Waar: Do Gallery, 21:30

De act: Aisha heeft de muziek in haar bloed zitten. Haar moeder, zangeres Jetty Weels van de discogroep Mai Tai, heeft daar wel voor gezorgd. De jonge zangeres is pas sinds kort solo gegaan. Aisha mixt hiphop, R&B en soul met haar levendige uitstraling en voegt er haar eigen geluid aan toe.

Jeeh!
Aisha heeft een prettige uitstraling, met herkenbare invloeden van huidige popdiva´s als Rihanna en Lady Gaga. Ook komt ze erg vriendelijk en bevlogen over, wat haar talent als zangeres alleen maar in een beter daglicht zet. En talent heeft ze!

Meh...
Hoewel het erg dapper is om in je eentje op een podium te gaan staan, alleen is wel erg alleen. Het komt de show en presentatie van Aisha niet ten goede. Zelfs met haar talent als zangeres oogt het als een amateur-soundmixshow in een buurthuis, wat echt zonde is. Tijdens een van de nummers dansen er twee dames mee, en hoewel het geen hoogstaande kwaliteit is, maakt het de presentatie wel gelijk een stuk beter.