Popronde: Gaezah @ Anno

"Experimentele house op een eigentijdse wijze"

Tekst: Yorgos Mayenburg; Foto´s: Nico Reinders ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 21:00 uur stond Geazah in Anno.

"Experimentele house op een eigentijdse wijze"

Wie: Geazah
Wat: Electronica por favor
Waar: Anno, 21.00

De band: Complexe ritmiek uit drumcomputers en draaitafels.

Jeeh!
Het was erg mooi weer, dus druk bij Anno. Nou ja, op het terras dan. Binnen was het aanzienlijk rustiger, wat gezien de temperatuur binnen ook niet heel gek was. De act, een experimentele deejay, was van bovenaf fantastisch gecoördineerd: Geazah past perfect bij wat Anno probeert uit te stralen. Experimentele house op een eigentijdse wijze, gebracht met een hoge loungefactor.

Meh...
De voetjes gingen niet van de vloer. Vermoedelijk ligt dat aan het tijdstip, de warmte en het aantal bezoekers binnen. Feit is wel dat er aan tafel goedkeurend werd geknikt. Ook meetikkende vingers en drumhandjes werden aan de borreltafels gesignaleerd. Misschien ging het dak er niet af, maar Geazah bleek een gewaardeerde gast.