Popronde: All Missing Pieces @ De Tijd

"Je krijgt het gevoel dat dit met kinderarbeid te maken heeft"

Tekst: Sanne Priem; Foto´s: Nico Reinders ,

De Popronde is een fenomeen in Nederland en inmiddels ook in Flevoland. Zaterdag 1 oktober 2011 mocht Almere er voor de tweede keer van genieten. In het stadshart waren op veertien locaties vierentwintig acts te zien. Uiteraard brengt 3voor12/Flevoland de boel keurig in kaart. Om 22:00 uur stond All Missing Pieces in De Tijd.

"Je krijgt het gevoel dat dit met kinderarbeid te maken heeft"

Wie: All Missing Pieces
Wat: Rockmuziek met weinig tierelantijntjes
Waar: De Tijd, 22:00

De band: Wie heeft er nou niet van ze gehoord? Deze broers zijn vijf jaar geleden begonnen met muziek maken. Op dat moment waren ze gemiddeld elf jaar en sleepten ze al een platencontract in de wacht. Sindsdien spelen ze Nederland plat.

Jeeh!
De band speelt strak, ondanks dat de drummer zijn drumkleed was vergeten en er constant iemand zijn drumstel terug moest duwen. Ook weten ze het publiek te vermaken tijdens technische problemen. Deze jongens hebben dit vaker gedaan.

Meh...
Je krijgt een klein beetje het gevoel dat dit met kinderarbeid te maken heeft. De jongens zijn nog zo jong, maar komen over als doorgewinterde muzikanten. Laten we hopen dat ze blijven genieten van wat ze doen en vooral zichzelf blijven.