For Blood And Vengeance op Eurosonic 2012? For Blood And Vengeance op Eurosonic 2012?

Popmagazine LiveXS houdt facebookverkiezing

, Door Heleen Wever

For Blood And Vengeance op Eurosonic 2012?

Popmagazine LiveXS houdt facebookverkiezing

Door Heleen Wever ,

Flevolands’ hardcoregrootheid For Blood And Vengeance is door het gratis popmagazine LiveXS benoemd tot één van de kanshebbers voor de titel ‘Local Hero van het Jaar 2011’. Met deze Facebookverkiezing kunnen zij niet alleen een groot artikel in de LiveXs winnen, maar ook dát waar menig band van droomt: een plek op Eurosonic 2012.

Popmagazine LiveXS houdt facebookverkiezing

For Blood And Vengeance is een Almeerse hardcoreband die bezig is flink naam te maken. Met finaleplaatsen in De Nationale Metal Battle en Flavourland, een EP op usb-stick getiteld All Bets Are Off en een kersverse videoclip voor hun track L.T.C.B.U. doen deze mannen er alles aan om met hun snoeiharde hardcore een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

En nu heeft gratis muziekmagazine LiveXS (oplage 60.000 exemplaren) hen ook nog uitverkozen tot de selectie van acts die kans maken op de titel ‘Local Hero van het Jaar 2011’. Om deze titel te winnen zal For Blood And Vengeance via een Facebookpoll de meeste stemmen moeten vergaren. Naast deze titel en een groot artikel in LiveXS valt er echter nog iets te winnen waar veel bands slechts van dromen, namelijk een plek op Eurosonic 2012.

Wil jij je local scene en deze ambitieuze én sympathieke heren supporten, dan kun je via deze link nog tot 10 december je stem uitbrengen op For Blood And Vengeance. (Of vooruit, mocht je het écht willen, dan kun je natuurlijk ook stemmen op één van de andere acts…)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland