De Tijd Leeft in de Meester De Tijd Leeft in de Meester

Albumrelease Psicho goed ontvangen

, Door Bart Rouw

De Tijd Leeft in de Meester

Albumrelease Psicho goed ontvangen

Door Bart Rouw ,

Hiphoppend Almere heeft er weer een juweeltje bij. Afgelopen vrijdag hield rapper Psicho de releaseparty van Tijd Leeft, de opvolger van Grondvesten. Met de Realiteitpad-crew in het voorprogramma en met zichzelf als hoofdact wist Psicho in de Meester een goed feestje te bouwen. 3v12/F is achteraf even met Moreno ´Psicho´ Daans gaan zitten om terug te kijken op een geslaagde avond.

Albumrelease Psicho goed ontvangen

“Ja, het was geweldig! Dat is ook wel een beetje het woord van de avond, denk ik.” Moreno ´Psicho´ Daans kon zijn geluk niet op, afgelopen vrijdag. De releaseparty voor zijn nieuwe plaat Tijd Leeft werd goed bezocht. “Ik geef hierbij alle props aan de mannen achter de schermen. De jongens van Realiteitpad hebben zo hard gewerkt om alles soepeltjes te laten verlopen. Hierdoor konden wij op het podium gewoon ons ding doen. En als je dat dan voor een redelijk volle zaal kan doen is het alleen maar mooier.” Voor de avond had Psicho een gratis exemplaar van Tijd Leeft belooft aan de eerste honderd bezoekers. “Uiteindelijk zijn het de eerste honderddertig geworden, want je wil toch zoveel mogelijk mensen tevreden stellen. Dus zoveel mensen waren er ook minimaal binnen.” Het album is ook goed ontvangen, meent de rapper: “Ik heb de dag erna heel veel reacties gekregen van mensen, allemaal positief. Heel fijn om mee te maken.”

Niet alleen het management van Realiteitpad nam deel aan de avond, ook padgenoten als Rashanto, Kapthijn, Mitss en G-mez lieten zich van hun beste kant zien. Zangeres Samora misschien wel als meeste, want die begon de avond in Almere Haven, waar zij met haar eigen band meedeed aan de bandjeswedstrijd Vers.

Om zijn release wat extra kracht te geven is vrijdag ook de eerste clip uitgebracht. “Het is mijn ode aan Almere. Ik vergelijk het in mijn nummer met Atlantis, de gezonken stad. Dit omdat wij ook zoveel meters onder de zeespiegel leven.” Het nummer is ook een oproep naar samenhang: “Ik merk dat artiesten in Almere alles zelfstandig doen. Iedereen staat op zijn eilandje en er is weinig groepsvorming. In elk geval niet zoals in Zwolle, Rotterdam of Eindhoven ofzo. Wat daarvan de rede is, weet ik niet precies, maar ik mis die eenheid wel. Ik hoop met dit nummer een oproep kan doen, zodat er een start gemaakt kan worden.”

Tijd Leeft is hier gratis te downloaden. Hieronder kun je Psicho´s nieuwe clip bekijken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland