Nieuwe drummer voor Vine Yard Nieuwe drummer voor Vine Yard

De drummer is weg, leve de drummer!

, Door Bart Rouw

Nieuwe drummer voor Vine Yard

De drummer is weg, leve de drummer!

Door Bart Rouw ,

Anderhalve week geleden melde oud-drummer Fedde dat hij het voor gezien hield. Tussen verhuizingen en verplichtingen elders kon hij de tijd niet meer opbrengen. Een krappe week later staat er al een nieuwe slagwerker klaar om de lege drumkruk te vullen.

De drummer is weg, leve de drummer!

Het zou eigenlijk niemand mogen verbazen. Met ruim over de duizend volgers op alleen al hyves, werd het gat dat Fedde den Boer begin januari achter zich liet al snel gevuld. Wie zegt dat punk dood is, zou eens moeten komen kijken bij het Drontse Vine Yard.

Dit heeft Guido Veldhuijzen waarschijnlijk ook gedacht toen hij het bericht voorbij zag komen, want een week na dato wordt bevestigd dat hij de nieuwe drummer wordt.
Veldhuijzen speelde hiervoor bij Chapter January, een band die onlangs uit elkaar ging. “Een gelukje voor ons,” vindt Vine Yard-zanger Maurice.
Met Chapter January heeft Guido gespeeld op Groesrock en heeft hij geopend voor onder andere Make Believe en Destine. Geen onbekende van de spotlights dus.

Vine Yard duikt met Guido gelijk de studio in, want het is hard bezig met een nieuwe, vijf tracks tellende EP. Deze zal Warning: Friendly Fire gaan heten en moet nog voor de zomer klaar zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland