Meld je aan voor Flavourland 2009 Meld je aan voor Flavourland 2009

Treed in de voetsporen van MaRock&Roll

Meld je aan voor Flavourland 2009

Treed in de voetsporen van MaRock&Roll

Flavourland 2008 was er één die bij 3voor12/Flevoland de boeken in ging als succesvol. Door deze bandcompetite hebben we kennis kunnen maken met paar fantastische nieuwe bands als MaRock&Roll, No Can Do en Stating the Obviouz. Maar ook 'oude bekenden' als Wallnoize, Tribal Spirits en Mind Riot konden een groter publiek laten zien wat ze in huis hadden. Inschrijven kan nog tot maandag 28 september!

Treed in de voetsporen van MaRock&Roll

Het Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert ook dit jaar weer de bandcompetitie Flavourland. In samenwerking met poppodia Underground in Lelystad, De Meester en Trapnotov in Almere en De Klos in Emmeloord kunnen bands uit heel Flevoland laten zien wat ze waard zijn.

Alle muziekstijlen zijn welkom. Van pop tot rock en van dance tot hiphop.

Wat erg fijn is: aanmelden = deelnemen. Dus de bandwedstrijd heeft een open inschrijving en voldoe je aan de volgende criteria dan ben je al geplaatst voor een voorronde.
- Minimaal één van de bandleden is in Flevoland woonachtig
- Je setlist bestaat minimaal voor de helft uit eigen materiaal

Deelname is kosteloos en er worden geen (onkosten)vergoedingen uitbetaald. Inschrijven kan nog tot maandag 28 september!

Wat kan je dit jaar winnen: Prachtige (geld)prijzen, bandcoaching en eeuwige roem. Daarnaats is de winnaar van Flavourland 2009 automatisch geplaatst voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2010 in de Melkweg Amsterdam (dit jaar is de Flevolandse afgevaardigde band MaRock&Roll, winnaar van Flavourland 2008).

De voorrondes vinden in oktober en november plaats en de finale staat gepland op 12 december in De Meester in Almere. Maar het is nu al tijd om je als band aan te melden. Dat kan via het aanmeldingsformulier op deze site.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland