Inschrijven PopSport Flevoland mogelijk tot 1 oktober Inschrijven PopSport Flevoland mogelijk tot 1 oktober

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en is muziek je passie?

, Redactie 3voor12/Flevoland

Inschrijven PopSport Flevoland mogelijk tot 1 oktober

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en is muziek je passie?

Redactie 3voor12/Flevoland ,

PopSport is een educatief project waarin schoolbands en hun managementteam van medescholieren de mogelijkheid krijgen te werken aan hun muzikale en zakelijke skills. Tijdens PopSport leer je wat er allemaal bij komt kijken om in een band te spelen en wat je allemaal moet doen om verder te komen in de muziekwereld.

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en is muziek je passie?

Als band kun je zelf bepalen waaraan je wilt werken tijdens PopSport. Je kan kiezen uit een breed aanbod workshops die worden gegeven door professionals uit de muziekbusiness (o.a. mensen van MOJO en de Rockacademie en bekende muzikanten). Voorbeelden van workshops zijn: bandcoaching, web 2.0, ter zake, boekingen en promotie, management, zangcoaching en podiumpresentatie.

Naast de vele workshops ga je tijdens PopSport de studio in om eigen nummers op te nemen. Daarnaast regelt PopSport enkele speel mogelijkheden, maar zelf ga je met je management ook aan de slag om optredens binnen te halen om hiermee podiumervaring op te doen. In februari vindt in elke provincie een halve finale plaats waar alle bands optreden. Per provincie gaan 2 winnaars door naar de landelijke finale van PopSport, die in mei plaatsvindt in een groot poppodium.

Bereik je de finale van PopSport dan volgt je band nog een aantal workshops, je krijgt een professionele fotoshoot en gaat nogmaals de studio in voor opnames. Je komt met deze opnames op de verzamel-cd van PopSport, welke landelijk verspreid wordt onder boekers en programmeurs.

De jury let op de ontwikkeling van de band, hierbij is het startpunt van de band belangrijk. Vanuit dit punt gaat de jury kijken hoe de band zich ontwikkelt en presenteert (optredens, radio/tv uitzending, demo-opname). De band die de meeste ontwikkeling doormaakt, wint uiteindelijk PopSport 2009/2010. De winnaar krijgt landelijke faam, extra bandcoaching, promotiemateriaal en optredens op een aantal podia en festivals.

Download op www.popsport.nl het inschrijfformulier en stuur het snel in!

Download op www.popsport.nl het  en check het reglement of jou band kan meedoen!

PopSport vindt komende editie naast Flevoland ook plaats in Zeeland, Limburg, Noord-Brabant én Noord-Holland! Er zijn per provincie maar 10 plekken vrij dus wees er snel bij! Inschrijven kan tot maximaal 1 oktober.
Meer informatie over PopSport is te vinden op www.popsport.nl en www.flavourland.nl
PopSport wordt medegeorganiseerd door CAF(Centrum Amateurkunst Flevoland) en wordt o.a. ondersteund door de Provincie Flevoland, Fonds voor Cultuurparticipatie en Prins Bernard Cultuurfonds Flevoland. 


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland