15x15=AF! 15x15=AF!

Gewoon een rubriek: 15 mensen, 15 vragen.

, Van de redactie

15x15=AF!

Gewoon een rubriek: 15 mensen, 15 vragen.

Van de redactie ,

Er liggen pepernoten in de schappen en de eerste aardappels zijn al door de groente heen gestampt. Het is definitief: de zomer is voorbij. Gelukkig kijkt 3voor12/Flevoland met genoegen terug op de zomer van 2009. Met 15 vragen aan 15 opvallende figuren uit de muziekscene heeft heel Flevoland contact onderhouden met rock-‘n-roll. Mooi!

Gewoon een rubriek: 15 mensen, 15 vragen.

De vraag is of al deze nutteloze doch vermakelijke kennis ook was opgedaan zonder deze rubriek. Is het niet fijn om te weten dat Kimberley van der Velden (Daily Bread) “the skinny dipping” prefereert waar Floortje Sprenkels (Little Maggie) een wollen badpak draagt? Verder had je nooit geweten dat Gitta de Ridder later een Fijn Mens wil worden – met hoofdletters inderdaad. Of dat Jan-Bart Gouvernante zonder capillaire vaten een rotdag heeft.

Voor iedereen die op vakantie was of überhaupt de 15x15 heeft gemist, hebben we een dossier aangemaakt waarop alles nog eens nagelezen kan worden. Wie weet kom je hier toevallig nog eens terecht, nadat bijvoorbeeld Gandhi’s-Frontman Tak inderdaad cultleider of dictator is geworden. Of deejay Leon Olmo en Edwin Rötte miljardair geworden zijn met een fastfoodketen in broodjes poep.

Maar dat is natuurlijk allemaal toekomstmuziek. Voor nu is het gewoon een rubriek: 15 mensen, 15 vragen. Een succes was deze reeks sowieso. Vermoedelijk komt hij volgende zomer op herhaling. Ideeën of verzoeken zijn uiterst welkom. Wie uit de regionale scene moet aan de tand gevoeld worden? En welke vraag zou iedereen moeten beantwoorden? Via 3voor12/Flevoland@live.nl zijn we altijd bereikbaar.

De link naar het dossier? Hier

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland