Win kaarten voor albumpresentatie Daily Bread

‘Hometown releaseparty’ in De Klos

Redactie 3VOOR12 Flevoland ,

Aanstaande zaterdag presenteert Daily Bread het nieuwe album´Well, Your Not Invited´. Laat ons weten wie jij NIET voor dit feestje gaat uitnodigen en win twee kaarten voor deze 'hometown releaseparty' in De Klos, Emmeloord.

‘Hometown releaseparty’ in De Klos

Sexy garage dance”, dat is hoe Daily Bread zelf zijn muziekstijl omschrijft. Bij een optreden staan alle drie de bandleden vooraan op het podium, waardoor er voor het publiek geen energie verloren gaat. Daily Bread maakt gebruik van eigen gefabriceerde effectpedalen, er wordt gezongen door telefoons en de drums worden bespeeld met stokken en sambaballen.

De thuisbasis van deze vernieuwende en unieke band is Emmeloord. Daily Bread houdt daarom zijn ‘hometown releaseparty’ in De Klos. Daily Bread houdt van De Klos en De Klos houdt van Daily Bread. Het belooft een mooie avond te worden in de De Klos, want op zaterdag 28 november presenteert de band daar het nieuwe album´Well, Your Not Invited´.

3voor12/Flevoland mag namens De Klos twee kaarten weggeven. Dus wil jij naar de albumpresentatie van 'Well, Your Not Invited'? Laat ons dan weten wie jij NIET voor dit feestje gaat uitnodigen. Stuur je antwoord en je volledige naam in een e-mail met als onderwerp 'kaarten Daily Bread De Klos' naar 3voor12flevoland@live.nl. Winnaars krijgen bericht.