Flevo Band Battle barst los met: Zero To Nothing Flevo Band Battle barst los met: Zero To Nothing

“We moeten onszelf tot het uiterste drijven willen we kunnen winnen”

, Door: redactie 3VOOR12/Flevoland

Flevo Band Battle barst los met: Zero To Nothing

“We moeten onszelf tot het uiterste drijven willen we kunnen winnen”

Door: redactie 3VOOR12/Flevoland ,

In aanloop van de finale van de Flevo Band Battle vragen we de genomineerden om zich voor te stellen. Zero To Nothing kijkt vooral uit naar het spelen samen met de andere bands.

“We moeten onszelf tot het uiterste drijven willen we kunnen winnen”

Wie zijn jullie?
Wij zijn Zero To Nothing, een pop/rock/metal bandje. Zero To Nothing bestaat uit: Olivia Uhlenbeck, zang; Robert Hilwerda, gitaar; Fabian Zwaan, Gitaar; Fedde den Boer, Drums; Andy van der Toom, Bass. Zero To Nothing bestaat nu ongeveer twee jaar. We zijn begonnen in een boerenschuur met het spelen van covers en zijn nu, twee jaar verder, druk bezig met eigen materiaal.

Omschrijf jullie muziek
Door de verschillende smaken van muziekstijlen binnen de band zijn onze invloeden vrij divers. Metal, rock, pop en zelfs jazz zijn terug te horen in onze muziek. Bandjes zoals Bullet For My Valentine, Silverstein en All That Remains zijn bij ons van invloed. Maar ook City and Colour (Dallas Green) en Paramore invloeden zijn terug te vinden in Zero To Nothing.

Wat vind je van de concurrentie?
De concurrentie is erg goed. Vineyard kennen wij van een aantal optredens die wij met hen gedaan hebben. De rest van de bandjes kennen we eigenlijk alleen van Youtube. We moeten onszelf tot het uiterste drijven willen we kunnen winnen van zulke goede bandjes.

Wat is jullie doel, wat willen jullie als band bereiken?
Ons doel als band is om zoveel mogelijk mensen onze muziek te laten horen. En mensen er mee te raken. We willen als band graag veel optreden op steeds grotere podia, een steeds betere show neerzetten en steeds betere muziek blijven maken.

Wat is jullie verwachting van de Flevo Band Battle?
Onze verwachting van de Flevo Band Battle is dat we met zeer goede bandjes mogen optreden voor een publiek bestaande uit liefhebbers van muziek. De vraag of we perse willen winnen? Nee niet perse, Het zou echt fantastisch zijn maar het belangrijkste is dat je een vet optreden neerzet en mensen je muziek laat horen.

De finale van de Flevo Band Battle vindt plaats op zaterdag 23 mei bij XL De Ateliers, De Amstel 58-60, Dronten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland