Flevo Band Battle barst los met: Snake In The Mailbox Flevo Band Battle barst los met: Snake In The Mailbox

“Muziek maken is geen wedstrijd”

, Door: redactie 3VOOR12/Flevoland

Flevo Band Battle barst los met: Snake In The Mailbox

“Muziek maken is geen wedstrijd”

Door: redactie 3VOOR12/Flevoland ,

In aanloop van de finale van de Flevo Band Battle vragen we de genomineerden om zich voor te stellen. “De Snakes maken pop/rock met een rauw randje en willen blijven verassen”

“Muziek maken is geen wedstrijd”

Wie zijn jullie?
Snake In The Mailbox bestaat bestaat uit: Nick, lead vocals en akoestisch gitaar; Richard, gitaar en backing vocals; Robin, drums; Jan-Bart aka Chef: basgitaar. We bestaan deze zomer twee jaar en momenteel zijn alleen Nick en JB nog van de originele bezetting. Richard heeft zich sinds vorig jaar maart bij ons gevoegd en Robin is sinds twee maanden ons nieuwste bandlid.

Omschrijf jullie muziek
De Snakes maken pop/rock met een rauw randje en willen blijven verassen. Invloeden en inspiratie zijn: Guns ’n Roses, Pearl Jam, Intwine en Kane.

Wat vind je van de concurrentie?
We hebben nu aan een aantal bandwedstrijden meegedaan en hoewel deze wedstrijden goed zijn voor het opdoen van ervaring en contacten zijn wij van mening dat muziek maken geen wedstrijd is. Muziek maken draait om doen waar je zin in hebt, je tevreden voelen met dat wat je maakt en je hart laten spreken.

Wat is jullie doel, wat willen jullie als band bereiken?
Wij zouden graag ons brood willen verdienen met muziek maken. En Kane op het afgelopen bevrijdingsfestival in Almere...dat willen we ook wel.

Wat is jullie verwachting van de Flevo Band Battle?
Uhm…, we hoorden woensdagochtend dat er een online stemming was om geselecteerd te worden voor de finale. Wat bleek: die stemming liep al een poosje en woensdagavond 23 uur sloot hij! Dat wisten wij niet. Al met al zijn we hartstikke blij met de steun die we van fans hebben ontvangen. Een aantal heeft als malloten gestemd en kennelijk heeft het gewerkt. Nu horen we net dat we twee nummers mogen spelen, maar onze nummers duren nogal eens lang of het zijn stiekem twee nummers die naadloos in elkaar overgaan. Anyone remembers Local Heroes?

De finale van de Flevo Band Battle vindt plaats op zaterdag 23 mei bij XL De Ateliers, De Amstel 58-60, Dronten.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland