Zesde editie Basic Base in Lelystadse Underground Zesde editie Basic Base in Lelystadse Underground

Deze avond is samengesteld door resident dj Bisnezz

Zesde editie Basic Base in Lelystadse Underground

Deze avond is samengesteld door resident dj Bisnezz

Drum-’n-bass feest ‘Basic Base’ is terug in Lelystad. Deze zesde editie vindt plaats op 28 maart in Poppodium Underground. De line-up is deze keer samengesteld door Bisnezz, de resident DJ van Basic Base. Met Crappymeal, Mizzfitz, Tauchyon vs. Roffloff en VJ Collectief Pixel Sync heeft hij een aantal acts gestrikt.

Deze avond is samengesteld door resident dj Bisnezz

De avond begint met Tauchyon vs. Roffloff. Deze Groningse dubstep DJ’s wisselen elkaar de eerste anderhalf uur af. Gevolgd door Crappymeal, bekend van de eerste editie van het drum’n-bass feest. Dj Bisnezz, de Basic Base resident,  vervolgt en doet wederom een set van anderhalf uur. Deze DJ / producer brengt een sterke selectie van drum-‘n-bass en jungle tracks. Eind 2009 verschijnt zijn nieuwe studioalbum getiteld: ‘None Of Your BISNEZZ’.

Mizzfitz is de afsluiter van de avond. Deze drum-‘n-bass dame is vooral bekend als onderdeel van de Bad Ass Spinning Sista’z (B.A.S.S.). Met deze crew draait ze over de gehele wereld. Zo stond ze eerder achter de draaitafels in Israel en Bulgarije. Ook trad ze op tijdens allerlei grote festivals, waaronder Lowlands. De gehele avond wordt visueel begeleid door VJ Collectief Pixel Sync. Om 21:00 uur gaan aankomende zaterdag de deuren open voor het bedrag van 7,50,-.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland