Mala Vita bezorgt De Klos dansend jubileumfeest Mala Vita bezorgt De Klos dansend jubileumfeest

Poppodium De Klos vierde het 40-jarig bestaan

, Tekst: Redactie 3voor12/Flevoland; Foto's: Wim Rodenburg en Dorien van der Meulen

Mala Vita bezorgt De Klos dansend jubileumfeest

Poppodium De Klos vierde het 40-jarig bestaan

Tekst: Redactie 3voor12/Flevoland; Foto's: Wim Rodenburg en Dorien van der Meulen ,

Door een energieke stijlenmix met prominente Balkan invloeden wist Mala Vita al snel de voetjes van de vloer te krijgen. Balkan DJ Tomasc verzorgde een afterparty met Balkan Beats aan de Meldestraat in Emmeloord.

Poppodium De Klos vierde het 40-jarig bestaan

Het publiek kwam al snel in beweging nadat bas en drums halverwege het eerste nummer invielen. De band zou pas veel, veel later stoppen, na een serie toegiften voor de enthousiaste zaal. De energieke stijlenmix van de band met prominente Balkan invloeden, zorgde al snel voor dansende bezoekers vooraan het podium. Gedurende het optreden gingen steeds meer voetjes van de vloer.

De energie van de oorspronkelijk Italiaanse zanger Mickael werd gewaardeerd, opgepikt én beantwoord door het publiek. De frontman liet ook veel vrouwelijke bezoekers niet onberoerd met zijn podiumposes. Ook de rest van de band stond als een huis.

Door de grenzeloosheid van talen, culturen en muziekstijlen bleek Mala Vita te kunnen zorgen voor een bijzonder feestje in De Klos. Ook na een hele reeks toegiften ging het feestje nog even door, voortgedreven door Balkan DJ Tomasc.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland