FLEVO BAND BATTLE 2009 FLEVO BAND BATTLE 2009

Geef je op voor de popwedstrijd voor Flevolandse bands

, Redactie 3voor12/Flevoland

FLEVO BAND BATTLE 2009

Geef je op voor de popwedstrijd voor Flevolandse bands

Redactie 3voor12/Flevoland ,

XL De Ateliers uit Dronten organiseert, met een beetje steun van ondergetekenden, een nieuwe band-competitie. 23 mei wordt eerste Flevo Band Battle een feit.
Getalenteerde Flevolandse bands: geef u op!

Geef je op voor de popwedstrijd voor Flevolandse bands

Tijdens de voorrondes en de daaropvolgende finale worden bands beoordeeld op originaliteit, compositie, Instrumentenbeheersing, presentatie, en samenspel.  Ook kent de battle een publieksprijs.  Winnaars ontvangen naast eeuwige roem en champagne, een aantal optredens en de benodigde publiciteit.

Aanmelden kan tussen 16 maart en 30 april. Uit de aanmeldingen worden 12 bands geselecteerd die aan de online voorrondes mogen deelnemen, waarna 6 bands doorgaan naar de finale. Deze vindt plaats op zaterdag 23 mei tijdens het openingsweekend van de XL Kunstmanifestatie.

Meedoen is alleen mogelijk voor Flevolandse bands, die in het bezit zijn van online demo's. Coverbands zijn overigens uitgesloten van deelname.  

Aanmelden kan via een mail naar info@flevobandbattle.nl  met vermelding van bandnaam, contactgegevens en demo. Voor meer informatie zie vanaf 16 maart de website www.flevobandbattle.nl 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland