Duo’s, trio’s en noten Duo’s, trio’s en noten

De tweede rock-a-oke

, Tekst: Inge Beurts; Foto’s: Mariska Sinnige

Duo’s, trio’s en noten

De tweede rock-a-oke

Tekst: Inge Beurts; Foto’s: Mariska Sinnige ,

Na een geslaagde eerste keer was er dan afgelopen zaterdag de tweede Rock-a-oke-avond. Weer een lijst met liedjes, verder waren er bier en muzikanten die de liedjes van de lijst ingestudeerd hadden en de opkomende zangers en zangeressen begeleidden. Lees hier verder...

De tweede rock-a-oke

Na een geslaagde eerste keer was er dan afgelopen zaterdag de tweede Rock-a-oke-avond. Weer een lijst met liedjes, verder waren er bier en muzikanten die de liedjes van de lijst ingestudeerd hadden en de opkomende zangers en zangeressen begeleidden.
Met Sweet child of mine werd de avond rockend geopend door een duo. Dit stel had het lef zichzelf al zingend te presenteren aan het publiek, want ja er was weer aardig wat publiek.

Het zag er naar uit dat mensen meer zin hadden om onder de douche te zingen dan op het podium want de briefjes waarmee je je kon opgeven bleven uit. Toen was daar de vrouw die het nummer Creep wel wilde doen. Lang leve Radiohead.
Hierna vlogen de kleine witte briefjes met de met pen geschreven boodschappen in het rond.
“Eenmaal I was made for loving you graag door die twee vrouwen daar bij de spiegel.”
Onder aanmoediging van het publiek bestegen zij het podium en lieten weten gemaakt te zijn om van ons te houden.

Met wat vaste klanten, echte zangers en maagden was het een variërende avond. Er waren uno’s, duo’s en trio’s die liedjes zongen van onder andere Black Sabbath, Anouk en The Foo Fighters. Hier en daar werden wat mensen opgegeven door anderen en stonden ze, zonder ervoor gekozen te hebben, toch de longen uit hun lijf te zingen. Om zich vervolgens af te vragen wie hun in hemelsnaam had opgegeven. Leuk, want op deze manier zijn er toch wat meer zingende mensen voorbij gekomen.
Gezelligheid, valse én zuivere noten zijn er weer op 29 augustus bij de derde rock-a-oke.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland