Muzikanten gestrand op Almeerderstrand Muzikanten gestrand op Almeerderstrand

Klein zomerfestival in het zand

, Van de redactie

Muzikanten gestrand op Almeerderstrand

Klein zomerfestival in het zand

Van de redactie ,

Op zaterdag 4 juli 2009 zal op het Almeerderstrand de vijfde editie van Gestrand plaatsvinden. Muziek, theater, verf en allemaal andere leuke dingen. Lees hier waar je waarom moet zijn!

Klein zomerfestival in het zand

Op zaterdag 4 juli 2009 zal op het Almeerderstrand de vijfde editie van Gestrand plaatsvinden. Hoewel het strandfeest ooit begon als een gemoedelijk feestje met een groep vrienden, werd elke editie een stuk professioneler.
‘Deze keer lijkt het bijna uit de hand te lopen,’ initiators Remon Popelier en Manon Hartel, ‘voor ons begint het serieus op werken te lijken!’

Sinds 2007 werken de organisatoren samen met het kunstenaarscollectief van de BG-22-24. Dit jaar staan er dan ook leuke dingen op het programma. ‘Giep en Masuede komen optreden en dat is retestrakke drum-‘n-bass en verder tof dat De Softies komen. Maar ook het improvisatietheater van Voor altijd nimmer ben ik zelf heel erg benieuwd.’ vindt Remon Popelier. Het lijkt al met al een breed, gezellig festival te worden.

‘Het enige dat nu nog moet meezitten is het weer, maar de laatste berichten zien er goed uit,’  spreekt Manon Hartel hoop uit.

Het festival begint om 16:00 uur en duurt tot middernacht. De barbecues staan klaar, bezoekers hoeven alleen maar hun eigen eten en drinken mee te nemen. ‘Mooier nog, de toegang is gratis.’ Vult Popelier aan.

Meer informatie is te vinden op de website van Gestrand.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland