Punkers zoeken haat! Punkers zoeken haat!

Gandhi’s Revenge wil weten waar jij een hekel aan hebt!

, Redactie 3voor12/Flevoland

Punkers zoeken haat!

Gandhi’s Revenge wil weten waar jij een hekel aan hebt!

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Gandhi’s Revenge gaat een nummer over andermans haat schrijven. Dus willen ze weten waar jij een hekel aan hebt! Lees er hier meer over…

Gandhi’s Revenge wil weten waar jij een hekel aan hebt!

Dat Gandhi’s Revenge mekkerbaar genoeg is, stoppen ze al jaren niet onder stoelen of banken. Desalniettemin willen de heren een nieuw recept testen: de haat van het publiek verwoorden. Lang verhaal kort: jij kunt naar Gandhi’s mailen waar jij een hekel aan hebt. Van de leukste, verrassendste, grofste of origineelste inzendingen maken zij een nummer. Want zo zijn ze.

Meer info over de oorsprong van dit idee of meer weten over de band? Lees dan het uitgebreidere interview op 3voor12/Flevoland.
Inspiratie nodig om te haten? Hier wat woorden over haat van onze grote, literaire voorgangers:

  • Haat lucht op terwijl liefde vaak opvreet” (Leonardo da Vinci)
  • Echt gehaat wordt er slechts in gezinsverband” (Sacha Guitry)
  • Ik haat smurfen!” (Gargamel)
  • Ik haat je vriendinnetje, behalve als ze d’r kut laat zien!” (Steen)


Zo! Daarmee moet de haat voorlopig even genoeg aangewakkerd zijn. Voor bij wie dat nog niet gelukt is, een laatste subtiele verwijzing naar de link van Spinal en Steen. Want die hebben er bij Rotjoch in de 101Barz-studio ook flink wat haat tegenaan gegooid.

Maar belangrijker: mail Gandhi’s Revenge (info@gandhisrevenge.nl) en laat ze weten waar jij een hekel aan hebt. Of post natuurlijk hieronder wat gepaste vuilbekkerij. Voor deze éne keer dan…

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland