Boodschap 'Rainy Days' komt over

Song naar aanleiding van overlijden Dirk Post uit Urk

Redactie 3VOOR12/Flevoland ,

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom het overlijden van Dirk Post afgelopen november, schreef frontman Jelle Kramer van Wallnoize de song 'Rainy Days'. De song geeft aan hoe hij en de band, maar waarschijnlijk ook tal van betrokkenen, zich voelden toen dit verpletterende nieuws binnenkwam.

Song naar aanleiding van overlijden Dirk Post uit Urk

Niet werd alleen een jongen van 14 jaar veel te vroeg uit het leven getrokken, ook zorgde de verschrikkelijke wijze van zijn overlijden voor een enorme impact in het hechte Urk.

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom het overlijden van Dirk Post afgelopen november, schreef frontman Jelle Kramer van Wallnoize de song 'Rainy Days'. De Song geeft aan hoe hij en de band, maar waarschijnlijk ook tal van betrokkenen, zich voelden toen dit verpletterende nieuws binnenkwam.

"Er bestond bij mij al langer het idee voor een song die alle jonge mensen die ons dorp kende in gedachten zou nemen. Mensen waar we na al die jaren misschien al niet eens meer bij stil staan... De zoveelste klap in ons gezicht zo vlak voor de feestdagen gaf het laatste duwtje in de rug", aldus Jelle Kramer.

'Rainy Days' begint klein, maar na een mooie opbouw komt de muziek stevig binnen. De aangrijpende boodschap komt over. Het nummer is gratis te downloaden.

 

<a href="http://wallnoize.bandcamp.com/track/wallnoize-rainy-days">Wallnoize - Rainy Days by Wallnoize</a>