Win kaarten voor Drive Like Maria, Wallnoize, Little Maggie en No Can Do

Gratis naar onze eerste clubavond in Lelystad

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Samen met poppodium de Underground presenteren we onze eerste Lelystadse editie van de clubavond. En wat voor één: een retestrakke bandavond, met regionale supertalenten en een landelijke topact. Op het podium staan: Drive Like Maria, Wallnoize, Little Maggie en No Can Do.

Gratis naar onze eerste clubavond in Lelystad

Samen met poppodium de Underground presenteren we onze eerste Lelystadse editie van de clubavond. En wat voor één: een retestrakke bandavond, met regionale supertalenten en een landelijke topact.

Op het podium staan: Drive Like Maria, Wallnoize, Little Maggie en No Can Do. We geven 2 keer 2 kaartjes weg voor deze avond. Wil je ze winnen? Mail dan je gegevens naar 3voor12flevoland@live.nl

Drive Like Maria
Drive Like Maria is dé band van het moment. Deze Belgisch/Nederlandse formatie stond onlangs nog in de voorprogramma’s van AC/DC en ZZ Top, en was ook al te zien in De Wereld Draait Door. In de lente verzorgden ze een uitverkochte Nederlandse clubtour en deze zomer staan ze op een aantal grote festivals, waaronder Lowlands en Bospop. 

De eerste single van het debuutalbum Elmwood, I’m on a train, wordt de laatste tijd veelvuldig gedraaid op 3FM en KinkFM.

Ook in Amerika en Mexico slaat de stonerrock –met invloeden van Led Zeppelin en Queens Of The Stone Age – van Drive Like Maria goed aan. Sinds haar oprichting in 2005 heeft de groep er al twee Amerikaanse tours opzitten.

Wallnoize
De Urkse rockband Wallnoize werd in 2007 opgericht. In korte tijd ontwikkelde het viertal een sterk repertoire van voornamelijk eigen songs. Met hun dubbele gitaarpartijen, sterke teksten, rauwe zang en toegankelijke melodielijnen vielen ze al snel bij ons op.

Maar ook bij de jury van Flavourland 2008 en de Grote Prijs van Nederland bleven ze niet onopgemerkt. De sterke eigen tracks en goede live performance leverde de band namelijk vorig jaar een finaleplaats bij de Grote Prijs Van Nederland op. Afgelopen mei verscheen hun laatste EP, Slowly But Surely.

No Can Do & Little Maggie
No Can Do is een akoestisch singer-songwriterduo uit Almere, bestaande uit twee frisse meiden: Jony Overdijk en Lisanne Bogaard. De akoestische rockband Little Maggie komt uit Lelystad. Het viertal staat dit jaar in de finale van onze Flevolandse bandwedstrijd Vers.

Geen kaartjes gewonnen? Gen nood, je kan ze ook gewoon kopen.

Kosten: € 6,- per stuk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Music Store in Lelystad. Reserveren kan tot 29 augustus 18:00 uur.  Reserveer je tickets door te mailen naar: dimitri@undergroundlelystad.nl


Zaal open: 20.30                

Entree VVK: € 6,-                

Entree deur: € 8,-