15x15 met Lisanne Bogaard

"Ik krijg iedere maand nog braaf zakgeld van mijn ouders."

Van de redactie ,

Lisanne Boogaard: Eén van de twee meiden achter het akoestische duo No Can Do. Samen stonden ze al in De Meester, Café De Havenkom en 29 augustus op club3voor12/flevoland in de Underground. Ook heeft ze met haar andere band al in Duitsland opgetreden. Klinkt als een onafhankelijke jonge vrouw! Of is ze toch nog stiekem een meisje? Ontdek het in de 15x15 van deze week!

"Ik krijg iedere maand nog braaf zakgeld van mijn ouders."

Lisanne Boogaard: Eén van de twee meiden achter het akoestische duo No Can Do. Samen stonden ze al in De Meester, Café De Havenkom en 29 augustus op club3voor12/flevoland in de Underground. Ook heeft ze met haar andere band al in Duitsland opgetreden. Klinkt als een onafhankelijke jonge vrouw! Of is ze toch nog stiekem een meisje? Ontdek het in de 15x15 van deze week.

1. Welke naam staat er in je paspoort en wat zijn je bijnamen?
Lisanne Gabriëlla Bogaard, vrienden noemen me vaak Lis.

2. Wat bestel je op een terras?
Een icetea of een witte zoete wijn.

3. Kom jij op het strand tot je recht als muzikant (bij een kampvuur)?
Nee, een artiest als ik heeft zeker een ahoy formaat podium nodig om volledig tot zijn recht te komen. (Op een strand gitaar spelen vind ik stiekem best leuk hoor).

4. Hoe kom je aan je geld en waar geef je dat weer aan uit?
Ik werf donateurs voor Greenpeace en krijg iedere maand nog braaf zakgeld van mijn ouders, dat ik daarna meestal meteen weer uitgeef aan een h&m shirtje of een concert.

5. Welk nummer wordt er sowieso op je begrafenis gedraaid?
Nouja, in ieder geval geen Marco Borsato of Stairway to heaven. Waarschijnlijk een zielige symfonie zodat iedereen standaard begint te huilen vanwege het muziekje, niet de overledene.

6. Ben je nu wat je vroeger wilde worden?
Nog niet, maar ben aardig op weg.

7. Welk boek neem je mee op reis?
Boek? Ik ga niet op reis om te lezen!

8. Welke acteur mag jou spelen in jouw biografische film?
Sandra Bullock, zij is geweldig.

9. Wat voor badkleding draag je?
Een prachtige zwarte bikini a la h&m.

10.Geloof je in God? (licht je antwoord toe)
Nee, ik geloof niet ik god. Ik geloof wel in ‘iets’ na de dood en dat mensen een ziel (geest, whatever) hebben, maar niet in een religie of een god die van alles creëert en bestuurd.

11. Maar wat is een svarabhaktivocaal eigenlijk?
Dat is de klank die je maakt als je bijvoorbeeld Melk zegt, tussen de l en de k zeg je ‘uh’. Dus eigenlijk melluhk. Dat heet zo. Oh, wat zouden we moeten zonder wikipedia!

12. Wat wil je worden als je later groot bent?
Een groot en beroemde muzikant/artiest. Ohja, en gelukkig en gezond uiteraard.

13. Welke muziek zit er momenteel in je cd-speler/mp3-speler?
Op mijn mobiel om precies te zijn; A day to remember, Alexisonfire, Blessthefall, BMTH, city & colour, Enter Shikari, Escape the fate, Silvertstein, Story of the year, sum41, The blackout, You me at six en straks zet ik er nog wat Parkway drive op.

14. Wat voor auto wil je rijden?
Een die goed is voor het milieu. Eigenlijk gewoon het liefst een OVkaart. Maar als het dan toch moet, het liefst een milieuvriendelijke zwarte, grote, glimmende, grommende hummer.

15. Waar was het publiek het leukst?
Met No Can Do in de Meester, Almere. Met een ander bandje was het publiek het leukst in Rendsburg, Duitsland.