Wallnoize presenteert nieuwe cd en videoclip Wallnoize presenteert nieuwe cd en videoclip

Urker rockers presenteren hun nieuwe sound en uitstraling

, Door: redactie 3VOOR12 Flevoland

Wallnoize presenteert nieuwe cd en videoclip

Urker rockers presenteren hun nieuwe sound en uitstraling

Door: redactie 3VOOR12 Flevoland ,

Op donderdag 7 mei zullen de Urker rockers van de band Wallnoize hun nieuwe cd presenteren. Voor één van de nieuwe nummers op deze cd hebben zij een videoclip laten maken. Ook deze clip zal op deze avond in première gaan.

Urker rockers presenteren hun nieuwe sound en uitstraling

Ruim een jaar geleden bracht Wallnoize een demo uit die de band het nodige heeft opgeleverd. De demo heeft tot veel optredens geleid en als klap op de vuurpijl bracht Wallnoize het tot de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Om Wallnoize nog meer op de kaart te zetten, heeft de band een aantal nummers professioneel opgenomen en een videoclip laten maken. De band heeft er een heus promotiepakket van gemaakt. “Het pakket bestaat uit een cd met 5 nummers, een dvd met videoclip en vanwege de bijzondere vormgeving is het naast een mooi promotiepakket ook een noemenswaardig collectors-item geworden”, aldus Gerrit Bakker, de bassist van Wallnoize.

7 mei staat in het teken van dit promotiepakket. De nummers van de CD zullen live ten gehore worden gebracht en de videoclip zal op een groot scherm in première gaan. Ook de nieuwe website zal op deze dag online gaan.

De presentatie gaat plaatsvinden in Café Het Haventje van Urk. De avond begint om half negen en de toegang is gratis.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland