Ook 3voor12/Flevoland viert de vrijheid Ook 3voor12/Flevoland viert de vrijheid

Eigen podium op festivalterrein

, Redactie 3voor12/Flevoland

Ook 3voor12/Flevoland viert de vrijheid

Eigen podium op festivalterrein

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Het programma van het bevrijdingsfestival is bekend. Maar niets is compleet als 3voor12/Flevoland er niet bij is natuurlijk, en zo geschiedde. De stiltes die doorgaans op een bevrijdingsfestival tussen de optredens door vallen gaan wij hoogstpersoonlijk invullen. Op het festivalterrein organiseert 3voor12/Flevoland namelijk een eigen klein muziekfestival met een eigen podium.

Eigen podium op festivalterrein

Het bevrijdingsfestival biedt al een aantal mooie dingen. Denk aan Typhoon & friends, Kane, Osdorp Posse, Dio en The Partysquad, Culture2shock, Kunstbende Flevoland en de stadsrapper van Almere. Maar waar het hier ophoudt, gaan wij door. Als eerste presenteren wij: Mala Vita! De heren staan garant voor een optreden vol opzwepende en, vooral, uiterst dansbare Balkan-muziek. Het succes van deze groep hangt samen met de hippe Balkan Beatz die het ook op Lowlands al jaren goed doen.

Ook het vooral in Utrecht populaire electro-trio Boemklatsch zal samen met een Video Jockey aan Flevoland laten zien wat zij in huis hebben. De hiphop zal op rekening komen van de talentvolle rappers Kleine Jay en Cartes. Eerder wonnen ze de Grote Prijs van Nederland en het ook hun album uit 2008 blies terecht uit menig speaker!

Op lokaal gebied doen Psicho (een veelbelovende rapper die eerder het Flevosongfestival won) en de Drumpatroon DJ's een duit in het zakje.  Ten slotte zullen ook I Wannabee & The Wannabees uit Huizen de Nederlandse canon van popmuziek te parodiëren met vlammend gitaarwerk en brullende stembanden.

Voor wie op 5 mei geen vrij krijgt van zijn baas hebben we een leuk goedmakertje: op de clubavond van 23 mei staan dit keer Evant Garden, Mind Riot en DeWolff. Dus ook dat wordt een mooi feestje!

Meer informatie is te vinden op deze site of bij de 3voor12-update in het lokale radioprogramma Een Blok aan je Been, elke woensdagavond tussen tien en twaalf.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland