Plaats Delict houdt Open Air editie Plaats Delict houdt Open Air editie

, Door: redactie 3voor12/Flevoland,

Plaats Delict houdt Open Air editie

Door: redactie 3voor12/Flevoland, ,

De BG in Almere Haven staat altijd wel garant voor een mooi feestje. Ook komend seizoen zal er weer van alles te doen, zien en vooral horen zijn in de broedplaats. Het BG-seizoen wordt volgende week zaterdag geopend met een openlucht festival in Almere Haven: Plaats Delict Open Air 2008.

Young Artlab BG-22-24 viert de opening van het nieuwe seizoen met een openlucht festival. Alle bands die op de vrijdagavonden aan de Kerkgracht succesvol waren kunnen dit nog eens overdoen voor een groter publiek.

Mede dankzij een bijdrage van Tumult werd het ook nog eens mogelijk om deze talentvolle line-up aan te vullen met meer gerenommeerde namen. Zo ontstaat er een goede combinatie van bekende en bijna bekende rock- en rapartiesten. Namen als De Supermannen, Raymzter, The Freaks, DRT, Resistor, Robotix, DJ Gomes, Snake in the Mailbox, DJ Broky B, Mengelmoes, Boyd van der Zoyd, DJ Bigfingers, De Softies, Poast en Bassi zullen verdeeld over een kleiner en iets groter podium van zich laten horen.

Maar dat is nog lang niet alles wat er zaterdag 13 september te doen is, op een plaats delict gebeurt immers altijd wel wat. Zo zullen er demo's worden gegeven door bikers en graffiti artiesten, er is een openlucht 'bruin café' en de kids kunnen gratis worden geschminkt. Ook is er T-shirt ontwerpwedstrijd waar de winnaar zijn eigen ontwerp in een oplage van 5 stuks cadeau krijgt.

Plaats Delict Open Air 2008:
zaterdag 13 september 2008
14:00 tot 00:00
Locatie: Manifestatieveld Almere Haven
Toegang: gratis

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland