Vijfjarige Underground viert Circusfeestje Vijfjarige Underground viert Circusfeestje

Underground viert feest, vijf jarig bestaan

, Tekst: Robby Warring

Vijfjarige Underground viert Circusfeestje

Underground viert feest, vijf jarig bestaan

Tekst: Robby Warring ,

Aankomende zaterdag viert het Lelystadse poppodium de Underground haar vijfjarig jubileum. Daarom gaan ze die dag flink uitpakken, maar dan niet in het gebouw waar ze normaal zitten. Nee, het park even verderop word omgetoverd tot een heus circus!

Underground viert feest, vijf jarig bestaan

Vijf jaar geleden gebeurde er in Lelystad iets heel belangrijks en heugelijks. Een ware impuls voor de plaatselijke muziekscène. De opening van het poppodium in de Flevolandse hoofdstad was een feit. De Underground zag toen het levenslicht.

Vijf jaar later staat er een solide podium waar muzikanten, bands en andere geïnteresseerden naar toe komen voor hun muzikale impuls. Van een klein podium is de Underground uitgegroeid tot een regionaal poppodium. Vele grote en kleine artiesten hebben de bühne beklommen en er zijn geweldige feesten gegeven. Ter ere hiervan wordt er op 18 oktober een groot feest gegeven in het Woldpark, genaamd Circus Underground.

Vanaf drie uur s’middags kun je in het Woldpark langskomen voor prachtige muziek van onder andere R!FE, Re-Fine, Tegendraads, Dj Serum en Dirty James. Als toetje komt ook mister soulman himself Boris langs om het feestje compleet te maken. Daarnaast is er ook een verrassing in de vorm van een suprise act. Wie dat kunnen zijn, is zelfs na wat rondvragen niet te achterhalen. Iedereen houd zich de lippen stijf op elkaar.

Al met al wordt dit vast een mooi feestje, ter ere van het vijf jarig bestaan van het Lelystadse poppodium. Vanaf drie uur s’ middags kun je langskomen in het Woldpark, dat zich ten oosten van het centrum bevind. Het meest heugelijke feit van alles? De toegang is gratis! Verzin nou maar eens een reden om niet te gaan...

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland