Win kaartjes voor Beef

Jamaicaanse sferen in Schouwburg Almere

Tekst en foto's: redactie 3voor12/Flevoland, ,

Een tour langs een kleine selectie podia en diverse festivals brengt Beef op vrijdag 20 juni naar een bijzondere locatie, namelijk de Schouwburg in Almere!
3voor12/Flevoland geeft 3 keer 2 kaarten weg. Gewoon omdat het zo leuk is, en je hoeft er (bijna) niets voor te doen. Stuur een mailtje naar onze redactie: 3voor12flevoland@live.nl en wie weet sta jij de 20e op de gastenlijst van de Schouwburg.

Jamaicaanse sferen in Schouwburg Almere

Het was een tijd ‘stil’ rond het Eindhovense Beef, maar de echte fans wisten vorig jaar al dat het slechts een stilte voor een Jamaicaanse ‘storm’ was. Met een ‘Sneaky Previews Tour’ liet Beef haar publiek vorig jaar al zo stilletjes aan kennismaken met nieuw werk. Inmiddels is er de release van het in april verschenen nieuwe album ‘The Original’ en wordt het wachten beloond. Beef is weer terug met hetgeen waar ze om bekend staan; een gezonde dosis roots, reggae, ska, funk en rock! Niet alleen bracht Beef vorig jaar enkele ‘Sneaky Previews’, de band scoorde zo tussendoor ook nog even een bescheiden internethit met een remix van de Krezip-klassieker ‘I Would Stay’. Een lijn die op het nieuwe album wordt doorgetrokken met bijzondere gastbijdragen van Krezip’s Jaqueline Govaert, Nederlandse soulzangeres Leona en Surinaams reggae/dancehallster Kenny B. Op het nieuwe album keert Beef terug naar hun ‘roots’, of zoals ze het zelf zeggen ‘de Cropy Shop’, genoemd naar een reeks jamsessies tijdens een radioshow in het begin van de carrière van Beef. Want Beef wil eigenlijk maar één ding: live muziek maken. Live-act van Beef zien? Vrijdag 20 juni staan de heren in Stadsschouwburg Almere. Je kunt natuurlijk ouderwets kaartjes kopen, maar je kunt ook gewoon winnen. Stuur een mailtje naar 3voor12Flevoland@live.nl en wie weet zien we je daar.