3voor12/Flevoland op TV 3voor12/Flevoland op TV

Ook Flevoland redt de goede muziek

, Tekst: Danielle Petter

3voor12/Flevoland op TV

Ook Flevoland redt de goede muziek

Tekst: Danielle Petter ,

Op 15 mei is het zover, dan geeft 3voor12 een feestje. En iedereen is uitgenodigd om erbij te zijn. Live, op internet of op het digitale thema-kanaal kun je getuige zijn van de Live-earth die alle lokale redacties van 3voor12 hebben georganiseerd. Ook Flevoland heeft natuurlijk haar bijdrage geleverd en wij laten op 15 mei aan de rest van Nederland zien dat er hier heel wat interessante ontwikkelingen gaande zijn.

Ook Flevoland redt de goede muziek

Wat Live-aid deed voor Afrika, en Live-earth voor de opwarmende aarde, doet 10Y3V12 voor de goede muziek. Een groots opgezet evenement van 3voor12 onder het motto '3voor12 redt de goede muziek'. 16 lokale redacties doen mee. Velen gaan live de ether in maar wij als 3voor12/Flevoland zijn nog te jong om zoiets al op te zetten. De film over onze provincie is dus een compilatie met hoogtepunten uit Flevoland die al van te voren zijn opgenomen.
Zo zijn in onze film te bewonderen en beluisteren:
Freaking Hotdox
Snake in the mailbox
Young and desperate
DRT
VanKatoen
Wallnoize
Fake Freedom
Black Roses
Supermannen
Gandhi's Revenge

Donderdagavond 15 mei kun je dus één van de live evenementen in het land bezoeken, of gewoon knus thuisblijven met een zakje chips en een glaasje cola op de bank.
Vanaf 21:00 tot middernacht worden op het digitale thema-kanaal alle films van de lokale redacties (live of van te voren opgenomen) tegelijk ingestart. 3voor12 heeft dan de regie in handen en schakelt steeds over naar alle verschillende films, zodat je thuis constant verzekerd bent van al het beste dat Nederland momenteel te bieden heeft.
Wil je liever zelf de regie in handen hebben? Kijk dan donderdagavond op het internet naar de films, je kunt zelf inschakelen en iedere film ook helemaal uitkijken.

Donderdag 15 mei 21:00 – 0:00 uur: 10Y3V12 op 3voor12 Central en 3voor12 On Stage en www.3voor12.vpro.nl/redt

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland